Annoncørbetalt indhold

Sådan gør du din have sommerklar

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sommeren er en skøn årstid og der findes ikke noget som lune sommermåneder, der samler venner og familie til uforglemmelige aftener. Dog kan haven godt blive lidt medtaget, efter et langt og koldt vinterhalvår, og du kan derfor fordel så småt begynde at gøre din have sommerklar, mens du venter på de varmere luftstrøg. At gøre haven sommerklar kan måske virke lidt uoverskueligt, men her får du et par gode råd til, hvor du kan starte.


Annonce

Rensning af fliser

Det lyder måske som et lidt kedeligt projekt, men fliserens kan være nødvendigt, for at få din have til at shine igen efter vinteren har været der. Efter en lang vinterperiode kan fliserne nemlig komme til at se utrolig grimme ud, idet de kan blive dækket med alger og flisepest, hvilket ikke ser særlig kønt og indbydende ud. Rensning af fliser i haven er med til, at ændre det kedelige udtryk, og i stedet give en lyst til at bruge tid ude i haven. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at få renset fliserne.


Find havemøblerne frem, eller overvej om det er tid til en udskiftning

En sommerklar have kræver selvfølgelig havemøbler, som både skal være flotte og komfortable. Det er her du skal kunne nyde en god sommerdrink sammen med dine venner, eller et lækkert sommermåltid sammen med din familie. Havemøblerne må gerne emme af hygge, selvom det er udendørs møbler. Det kan også være, at det er tid til at skifte de gamle havemøbler ud, hvis de efterhånden er ved at være ret slidte. I så fald, har du god tid at finde nogle nye møbler, som skal give et nyt look til din have, når sommeren melder sin ankomst.


Væk med ukrudt

Ukrudt ser ikke pænt ud i haven, og det er derfor en god idé at finde ukrudtshandskerne frem, så snart at foråret kommer. En have fyldt med ukrudt er nemlig med til at ødelægge den ellers fine have, hvilket ville være super ærgerligt. Samtidig med at du får fjernet det ukrudt der måtte være, er det selvfølgelig også optimalt, at du får samlet de visne blade i haven sammen, så de ikke ligger spredt ud over det hele og dermed ødelægger det idylliske billede. Ved at sørge for disse tre ting, nemlig at få renset fliserne, fundet havemøbler og fjernet ukrudt, er du godt på vej til en smuk og sommerklar have, som helt sikkert kommer til at byde på mange gode sommerminder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.