Annoncørbetalt indhold

Sådan gør du dit næste vintagefund

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Det er kun blevet mere populært at købe vintage, og det er der flere rigtig gode grunde til. Udover, at genbrug er i tråd med den bæredygtige bølge, er der også gået mode i secondhand fordi man langt nemmere kan få en personlig stil, frem for at alle køber tøj fra de store high street brands. Det er nemlig lige nu vigtigt at skabe sig et personligt udtryk, og mange, især unge mennesker, gør en stor dyd ud af at kunne udtrykke sig gennem tøj, hår, make-up og accessories. Mange trendforskere spår vintage- og genbrugsbølgen til at blive større endnu, og derfor er det en rigtig god idé allerede nu at lære hvordan man gør de gode og holdbare vintagefund. Derfor får du her en kort guide til hvad du skal huske på når du er ude på vintageshopping med dig selv, din veninde eller din søster.

Annonce


Køb tidløst

Det er ingen hemmelighed, at det kan være dyrt at handle vintagevarer. Især hvis du er ude efter de bedre brands, såsom Chanel. Men det kan faktisk også være en god investering, i og med at man nemt kan sælge sine ting igen, hvis man bliver træt af det. Hvis du overvejer at gå investerings-vejen, er det derfor en rigtig god idé at købe tidløst design, det kan for eksempel være en Chanel flap bag. Den klassiske flap bag blev for første gang udgivet i 1929, og er designet af selve Coco Chanel, og derfor er det også en rigtig god idé som investering, da den slags taske altid vil være populær. Hvis du får fat i en af de ældre modeller, kan din taske måske endda stige i pris med tiden. Det er selvfølgelig enorm vigtigt, at du passer godt på dine ting, hvis du har intentioner om at sælge dem videre. Husk desuden at beholde kvittering og den dustbag der følger med dine varer, da købere ofte vil spørge efter begge. Det er nemlig vigtigt, at du kan bevise at tasken er ægte. Det er ligeledes vigtigt at huske, hvis du selv køber brugt, netop så du kan være sikker på varens ægthed.


Sammenlign priser

Fordi der er så mange forskellige steder hvor du kan købe brugt, er også vigtigt at huske at sammenligne priser, så du får både den flotteste og billigste vare. Der er flere private sælgere, som kan sætte deres priser lige som de vil, og ikke er afhængige af konkurrerende priser, og derfor er det vigtigt for dig som køber at kigge på de forskellige app’s, online butikker og fysiske butikker, så du kan få den bedste pris på din vare. Det er ligeledes vigtigt at tænke over prissætning når du er sælger, da du skal finde ud af med dig selv, om du ønsker at sælge hurtigt eller ej. Hvis du gerne vil af med din vare med det samme, kan det være en fordel at lave en konkurrencevenlig pris, hvorimod hvis du ønsker at finde den helt rigtige pris og køber, skal du væbne dig med rigelig tålmodighed.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.