Annoncørbetalt indhold

Sådan giver du din mobil nyt liv

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke sikkert, at det er nødvendigt at betale i dyre domme for at få brugsridser på din telefon fjernet. Med et cover kan de skjules, og den kommer til at føles som ny igen.

Du kender sikkert det sikkert. Du har ikke engang tabt din telefon, men alligevel ser du til din store ærgrelse, at der er kommet ridser på den. Det er nærmest umuligt at undgå, når man har den lille smartphone med sig overalt.

Annonce


Nu venter en stor regning for at få delene skiftet eller repareret. Eller gør der? I takt med priserne på de bedste smartphones er steget over den seneste håndfuld år, er det samme sket med priserne for reparation. Men faktisk kan du undgå at betale den irriterende regning.


Du kan nemlig bruge et markant mindre beløb på et cover og dermed give din telefon nyt liv. Et iPhone cover skjule slitagen, og telefonen vil samtidig være beskyttet mod, at ridserne forværrer sig. Derudover er der mulighed for at personliggøre din enhed med de utallige muligheder for forskellige designs af coveret, hvor der med garanti er noget, som passer dine ønsker.


Hvad end du får fingrene i et cover lavet af plastik, silikone eller læder, er der den fordel, at det føles utroligt godt i hånden, og du får et bedre greb om telefonen. Producenterne er ovenikøbet blevet så dygtige, at langt de fleste covers til iPhone er så tynde, at du nærmest ikke bemærker det ekstra lag. Det er ligeledes værd at bemærke, at der er rig mulighed for at få et miljøvenligt cover til smartphone, som er lavet af genanvendte materialer.


Det samme gør sig egentligt gældende med forsiden af telefonen, hvor skærmen naturligvis fylder det hele. Hvis du er ramt af ridser og begyndende flænger på skærmen og frygter, at du skal betale for en dyr skærmreparation, kan du med fordel overveje at bruge et panserglas. Det vil kraftigt minimere risikoen for, at ridserne ikke udvikler sig til revner.


Et iPhone panserglas er nu om dage så veludviklet, at det milimetertynde hærdede glas ikke forringer følelsen, når du har telefonen i hånden. Til gengæld er det alle pengene værd i forhold til at undgå flænger og revner i skærmen, som er utroligt dyre at få rodet bod, når først skaden er sket.


Der hersker ingen tvivl om, at et cover og panserglas er en overvejelse værd, hvis du vil få det bedste ud af din mobil. Du kan give den nyt liv, hvis den har brugsridser, og du kan spare penge ved at undgå reparationer. Hvis du netop har købt en ny telefon, er cover og panserglas naturligvis også den bedste måde at holde værdien på den oppe og sørge for, at der ikke sker skader på den.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.