Annoncørbetalt indhold

Sådan her finder du den rigtige switch til arbejdspladsen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er efterhånden ikke mange arbejdspladser, som ikke er afhængige af teknologiske løsninger i dag. I takt med teknologiens udvikling er der er kommet flere og flere muligheder, som har gjort arbejdet nemmere, hurtigere og mere effektivt. Dette er blandt andet noget, som du vil blive klogere på i de nedenstående afsnit.


Annonce

Her vil du nemlig blive præsenteret for en teknologisk løsning, som flere og flere arbejdspladser er begyndt at bruge for at gøres deres arbejde mere effektivt. Denne teknologiske løsning er en Cisco switch, og den vil du blive klogere på her!


Hvad er en switch?

En switch er en teknologisk løsning, som I kan bruge på jeres arbejdsplads, hvis I har behov for at tilslutte flere computere til det samme netværk ved hjælp af LAN kabler. Når man anvender LAN kabler mellem computerne, kan man downloade og uploade data væsentligt hurtigere, end hvis man skulle overføre ved hjælp af et trådløst netværk, som man bruger ofte bruger derhjemme.


Hvad er fordelene ved en switch?

En af de store fordele ved en switch er dens stabilitet, fordi den forbinder computere ved hjælp af LAN kabler. Det betyder, at internettet altid vil være stabilt, og når det trådløse internet eksempelvis mister sit signal – så virker den kablede forbindelse stadig.


Derudover er det også en fordel, at man ikke længere blot kan tilslutte én computer til routeren. Når man har en switch kan man tilkoble alt mellem 2 – 24 computere til den samme router med en kablet forbindelse.


Hvilken switch skal jeg så vælge til min arbejdsplads?

Når du søger efter en switch på Google, kommer der rigtig mange forskellige modeller op, hvorfor det naturligvis kan være svært at vælge den helt rigtige model. Først og fremmest er det vigtigt at finde ud af, hvor mange computere der skal tilsluttes.


En switch kan nemlig fås i forskellige størrelser, hvor det varierer, hvor mange udgange den har. Nogen har plads til 2 – 8 computere, hvor andre har plads helt op til 24 computere. Når du fundet ud af, hvilken af disse modeller du har brug for, handler det mere om de tekniske specifikationer.


Hastigheden er essentielt

Hvis I har en router, der kører med 1000/1000 Megabit hastighed, er det vigtigt, at I også vælger en switch, der kan håndtere denne hastighed. Derfor skal du altid være opmærksom på, hvorvidt hastigheden kan håndteres af din kommende switch, før du beslutter dig for, hvilken model der passer bedst til din arbejdsplads.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.