Annoncørbetalt indhold

Sådan holder du dig underholdt på farten

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Som flittig pendler kan man hurtigt komme til at kede sig. Mobilen sidder klistret fast i hånden hos de fleste mennesker i dag. Det gør den nok også på dig, men er du træt af at fordrive tiden med at scrolle igennem sociale medier? Der findes langt mere konstruktive ting at bruge mobilen til. Herunder finder du inspiration til underholdning i toget, bussen eller metroen.


Annonce

Online betting


En sjov måde at fordrive tiden på er ved online betting. Naturligvis, er det værd at huske på at bette for underholdningen og ikke pengenes skyld. Et af de store spørgsmål er, hvordan man i det hele taget better. Du kan nemt komme igang ved at besøge spilkongen.dk, hvor du vil få gratis spilleråd, tips og strategier. Du vil både kunne blive guidet til betting på tennis, e-sport, fodbold og meget andet. Det kan være, du ender med at blive så grebet, at du ville ønske, at din togtur var længere.


Udforsk ny musik


Der findes så meget musik vi ikke kender til. Vi vil helst høre musik, vi allerede kender. En målsætning kunne være at høre et nyt album på dine togture. I tilfælde af signalet på mobilen skulle forsvinde, kan du downloade et album. På denne måde sikrer du også, at du ikke shuffler over i noget kendt musik. Du kan endda udforske ny musik samtidig med, at du for eksempel bruger tid på online betting. Du bør huske et par høretelefoner med, så du ikke forstyrrer andre passager.


Nyd en lydbog 


En bog er altid underholdende hvis man finder lige det der passer til en. Vi hører lydbøger som aldrig før, og det er en nem måde at blive underholdt på. En hårrejsende krimi går man aldrig galt i byen med. Er du ikke til bøger, er det også populært at høre podcasts. Det er blevet en trofast følgesvend for mange pendlere. Formatet er et godt supplement til bøger de dage, hvor du er træt i hovedet.


Forsvind ind i drømmeland 


Det er ikke alle, der har brug for at blive underholdt i toget n[r man er p[ vej nogen steder hen. Er du udmattet efter en lang dag, så kan en lur gøre underværker. På den måde vil du være frisk til din aften, hvad end du skal hygge på sofaen med kæresten eller i byen med gutterne. Du kan sætte en alarm til at ringe, så du ikke misser din endedestination.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.