Annoncørbetalt indhold

Sådan holder du dit skrivebord organiseret

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For at arbejde mest effektivt er det en fordel at holde dit skrivebord så ryddeligt og organiseret som muligt. Det giver en større ro, mens du arbejder, samt et bedre overblik inden du skal i gang med en opgave.


Annonce

Et organiseret skrivebord betyder også en mere indbydende arbejdsplads, hvilket betyder du måske vil opleve en større lyst til at sætte dig ned og komme i gang. Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan organisere dit skrivebord, så dår du her nogle tips til hvordan.


Find et system der virker

Før du rydder op på dit skrivebord eller gulv, skal du huske, at du har brug for et sted at lægge alle tingene - og et rationelt system til at organisere det hele. Der findes mange former for kasseløsninger.


Der spildes værdifuld tid, når du skal rode i dit skrivebord eller rejse dig op og gå hen til dit arkivskab for at finde de ting, du bruger regelmæssigt. Det betyder også, du kommer ud af dit arbejdsflow. Selv om dit skrivebord er relativt rent til at begynde med, vil det ikke forblive sådan, da der på en dag stilles alt muligt på bordet. Hver gang du henter en ting, du har brug for, og derefter lader den ligge på dit skrivebord, bidrager du til rodet. Her er kasseløsning en god måde at holde orden.


Det er også en opbevaringsmetode, der kan bruges til genstande, du ikke skal bruge så ofte, men som du gerne vil have nemt ved at finde igen hurtigt.


Hold de ting du bruger mest, tættest på

Hav altid dine vigtigste redskaber tæt på dig. Sæt en hylde bag eller ved siden af dit skrivebord til at opbevare din ordbog, kalender, bøger, eller andre ting som du ofte bruger. Sæt en filholder på dit skrivebord til at opbevare filer til aktuelle projekter.


Dit skrivebord og dine arkivskabe er ikke de eneste dele af dit kontor, der har brug for at blive ryddet op. Din computer kan også have gavn af en god forårsrengøring. Hvis du bliver ved med at hobe programmer og dokumenter op på din harddisk, vil den til sidst blive så rodet, at du aldrig kan finde det, du har brug for, eller du løber tør for plads. Du kan overføre dine kasseløsninger til din computer og sørge for at holde den ligeså organiseret som dit skrivebord, på den måde sparer du både tid og du ved hvor du har alle dine ting, til enhver tid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.