Annoncørbetalt indhold

Sådan indretter du det perfekte hjemmekontor

Dette indhold er sponsoreret

Flere og flere arbejder hjemmefra og med den stigning, er det også vigtigt at bibeholde et godt arbejdsmiljø, selvom det foregår i hjemmet. Så hvis du står og skal indrette det perfekte hjemmekontor, eller blot skal opdatere sit nuværende, så er du landet det helt rigtige sted. Vi kommer nemlig her med tips til, hvordan du skaber de bedste rammer for din hjemmearbejdsplads.

Godt indeklima

Et godt indeklima er noget af det vigtigste, faktisk i alle kontormiljøer. Dette kan man skabe, ved at have god ventilation og regelmæssig udluftning. Der er ikke noget der tynger ens arbejdsgang mere end dårlig luft og indelukkethed. Så giv dig selv de bedste forudsætninger for dit arbejde ved at have et godt indeklima. Et godt tip til et godt indeklima er også at inddrage en masse planter i indretningen, da de også medvirker til et bedre indeklima.

Inspirerende indretning

Inspirerende indretning skaber inspirerende arbejdsgang og inspirerede medarbejdere. Inspiration kan vække arbejdsglæde og en masse nye tiltag og ideer som kun kan gavne en arbejdsplads. Skab derfor nogle inspirerende rammer med smukke billeder eller plakater, og eventuelt nogle fine farver på væggene, som også blot vil skabe noget liv på ens hjemmekontor.

Afskærmning

Afskærmning er godt på ens hjemmekontor, da det afskærmer fra andre forstyrrelser. Med afskærmning kan man også lettere tage sig en velfortjent pause og surfe lidt rundt på facebook, dating sider eller noget helt andet, uden at blive kigget over skulderen af dem på kontoret eller i hjemmet. Hvis man sidder afskærmet kan man oftest også fokusere bedre, da man ikke bliver distraheret lige så let.

Godt lys

Et godt lys er altafgørende for ens arbejdsomhed. Hvis du sidder i et godt lys, bliver du holdt vågen op opkvikket, så du kan udføre dit arbejde bedst og hurtigst muligt. Naturligt lys er den bedste slags, så hvis man kan få lidt sollys ind på sit kontor, er det bare med at udnytte det. Ellers kan man sagtens skabe en god belysning ved hjælp af diverse arbejdslamper og spots.

Ved hjælp af disse tips, vil du kunne skabe de perfekte rammer til dit hjemmearbejde, og derfor opleve arbejdsglæden på ny.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.