Annoncørbetalt indhold

Sådan indretter du et indbydende gæsteværelse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Gæsteværelset får ikke altid den opmærksomhed, som værelset egentlig har fortjent. Som vært vil man gerne sikre sig, at gæsterne føler sig godt tilpas. Hvis de skal overnatte i ens hjem, bør de derfor også have adgang til et indbydende gæsteværelse. Det er naturligvis ikke alle, som har mulighed for at indrette et separat værelse til deres gæster, men hvis man har, så gælder det om at få det bedste ud af værelset. I et gæsteværelse er der flere facetter man kan overveje. Eksempelvis en komfortabel gæsteseng, minimalistiske møbler eller farve på væggen, som alle er ting, der vil få værelset til at virke lækkert og indbydende.

Komfortabel seng

Annonce

Størstedelen af alle os mennesker er klar over, hvor vigtig en god seng er. Der findes både dyre senge og lidt billigere senge. Sengene hos Sengetid er altid af højeste kvalitet, til en pris, der er til at overkomme. Hos Sengetid kan du ofte spare op til 60%, på baggrund af dette, vil du ikke være i stand til at finde en rabatkode hos Sengetid.

Ens gæster skal selvfølgelig også have en komfortabel seng. Hvis man vælger at indrette værelset med en madras, som ikke er indbydende eller komfortabel, så kommer gæsterne højst sandsynligt heller ikke igen. Byd gæsterne velkommen med en seng, som de vil sove godt i hele natten. Så sikrer man sig, at gæsterne også er i godt humør dagen efter. Det gælder om at finde en seng, som passer godt ind i værelset. Et gæsteværelse er typisk ikke det største værelse i huset, og måske vil en dobbeltseng blive lidt for stor. Nogle vælger at have to enkeltseng, som kan stå forskudt, mens andre vælger en løsning, hvor der med lidt god vilje godt kan ligge to mennesker sammen. Det er op til den enkelte og hvilket behov, man mener ens gæster har.

Minimalistiske møbler

Minimalistiske møbler kan sagtens være indbydende, faktisk kan værelset blive lidt som et hotelværelse. Der behøves ikke ske for meget inde i rummet, og alt efter hvor stort det er, bør man overveje hvilke møbler der er vigtige. Sengen er det vigtigste møbel, og derudover kan man placere et skab, et tøjstativ eller en stol til gæsternes tøj. Et sengebord er også et møbel, som de fleste vil synes godt om. Her har gæsterne mulighed for at placere de vigtigste ting som telefon, læbepomade eller andet, som man gerne vil have inden for rækkevidde.

Farve på væggen 

Hvis man gerne vil gøre lidt ekstra ud af gæsteværelset eller give det et personligt præg, kan man vælge at farve en af væggene i en unik farve. Det kan eksempelvis være en brændt brunlig nuance, som tilføjer en hyggelig og behagelig stemning til rummet. Derudover kan man også vælge farver som blå, som også er afslappende og typisk associeret med vandet. Så sikrer man sig, at gæsterne vil mærke den behagelige stemning, hvor der er kræset om detaljerne i rummet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.