Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du bruge lige de hjemmesider, du vil, uanset hvor du er, samtidig med at styrke din sikkerhed online!

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi er hele tiden online, om det så enten er på computer, telefon, iPad, tablet eller andet. Vi bruger det rigtig meget, og vi stoler på vores devices. Det vil sige, at vi stoler på, at der ikke sker noget med de informationer, vi indtaster, når vi for eksempel køber ting online, når vi logger ind på vores banks hjemmeside. Vi stoler også på at ingen kan se os gennem kameraet på vores computer når vi arbejder eller ser fjernsyn. Spørgsmålet er om vi virkelig kan stole blindt på vores devices? Eller om vi ville slappe mere af, hvis vi havde et automatisk sikkerhedstjek på vores devices hver time? Hvis du mener den sidste, så kan det være, at du skal overveje at få en VPN på dine devices.

Hvad er en VPN?

Annonce

En VPN står for Virtual Private Network. Det er en slags app, der sikrer sig, at du er sikker på nettet 24/7, når du bruger en VPN, bliver du også mere anonym, da man hverken kan spore dig eller finde din lokation på andre måder. Mange bruger også VPNs til at se for eksempel Netflix fra andre lande eller til at se danske kanaler som DR1, DR2, TV2 (og mange flere) når de er i udlandet. Der er også mange i Kina, der bruger dem da apps/hjemmesider som Facebook, Google og YouTube er blokeret i Kina, så man ikke kan bruge dem, men det kan man, hvis man har en VPN.

Hvor finder man den bedste?

Der er heldigvis rigtig mange gode VPNs fra mange forskellige mærker. Det er rigtig godt, men det gør det også meget svært at finde den, der passer bedst til ens egne behov. Heldigvis har PrivacySharks en lister over de mest brugte af andre de billigste, også dem, der er gratis, og de har også en beskrivelse af, hvad VPNs er, og hvad det betyder. De har også valgt bestemte VPNs ud, som de mener er bedre til for eksempel Macbooks eller Windows. De gør det alt i alt meget nemt at finde den VPN, der passer bedst til dig og den VPN, der giver dig og dit privatliv mest tryghed og har de bedste fordele for dig.

Det kræver selvfølgelig lidt research at finde en VPN – afhængig af ens behov. Så derfor anbefales det også at du læser lidt mere omkring det og finder ud af hvad du skal bruge. På nettet har du masser af muligheder, også ift. at finde den service der er bedst og billigst.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.