Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du skabe en mere organiseret hverdag

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Covid-19 har brudt hverdagen for de fleste. Det betød nye rutiner, og for de fleste uorganiserede rutiner. Hjemsendelse blev en realitet og derfor skulle de gamle rutiner udskiftes med nogle nye og tiden skulle bruges på noget andet. Nu skal vi tilbage til den gamle rutine efter et år med en ensformig og urutineret hverdag. I artiklen er der samlet nogle tips til at få en mere organiseret hverdag.

Bullet journal 

Annonce

Det første skridt til en organiseret hverdag er at anskaffe sig en bullet journal. Konceptet bag bullet journaling er en personlig metode til at organisere sin hverdag gennem skemaer, påmindelser, to-do lister og noter. Dette kan enten gøres på den gammeldags facon med en fysisk bog og en blyant eller det kan gøres så simpelt som med notes app'en på sin smartphone.

Denne metode har hjulpet rigtig mange med at anskueliggøre hverdagen ved at organisere sine tanker, mål, aftaler og planer. På denne måde er man sikret, at man når alt det, man ønsker - hvis man altså husker at skrive sine planer og aftaler ned.

Et organiseret hjem 

Rod og pladsmangel bidrager til en uoverskuelig og stresset hverdag. Nogle mennesker trives i rod, eller organiseret rod som de kalder det, andre trives bedst med organisation og renlighed.

En nem måde at organisere sit hjem på er opdeling af sine ting, fordelagtigt i kasser med labels på. Derudover er en anden måde at organisere sit hjem på at lægge tingene tilbage på deres plads, når de har været brugt. Man kan altså sagtens leve organiseret, også på få kvadratmeter og en begrænset mængde plads. Især hvis man i forvejen lever en minimalistisk livsstil. Derudover er der flere måder, hvorpå man kan få mere skabsplads i hjemmet. Sokkelskuffer giver mere plads til opbevaring og bliver typisk undervurderet og glemt. Sokkelskuffer kan indsættes flere steder i hjemmet. I køkkenet, garderober, badeværelser og bryggeser.

Rydde ud regelmæssigt 

Udover at holde sit hjem ryddet og organiseret er en anden måde at skabe plads og organisation, noget så simpelt som at rydde ud, af de ting man aldrig får brugt.

Det kan være tidskrævende at rydde ud mellem sine ting, dog skaber det meget mere plads end man lige skulle tro. Især hvis det er flere år siden, man sidst har ryddet ud. Dette gælder især garderobeskabe, som typisk er vært for tøj som man ikke har rørt ved i flere år. Flere af os kender sikkert også til ‘rodeskuffen’, som indeholder ting man aldrig bruger. Kan man overkomme tanken om, at ‘hvad nu hvis jeg en dag skal bruge det’ kan man virkelig skabe et mere organiseret hjem og dermed en mere organiseret hverdag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.