Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du spare penge på indflytningen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan blive en dyr fornøjelse når man skal flytte i en ny bolig, fordi man måske skal ud at købe alt fra inventar til håndklæder og køkkenudstyr. Hvis du står og skal til at flytte til et nyt hjem, mangler du højst sandsynligt et par ting eller to til indretningen. Det kan være, at du skal flytte fra den ene bolig til den anden eller du skal til at flytte hjemmefra for første gang. Hvis du gerne vil vide, hvordan du kan spare penge på boligen, så læs med her.


Annonce

Hvis det er første gang du skal have dit eget sted, kan det være du er nødt til at anskaffe de fleste ting til boligen. På Harald Nyborg kan du blandt andet finde nye ting til hjemmet, som for eksempel hårde hvidevarer, potter og pander eller et billig smart tv.

Harald Nyborg har også et stort udvalg indenfor blandt andet belysning, så du kan gøre hjemmet stemningsfuldt og personligt. Mangler du rammer til dine billeder eller andet pynt til hjemmet, kan du finde det til billige penge.


Det kan være, at du skal anskaffe mange af hvidevarerne selv, når du skal flytte i for eksempel lejlighed eller hus, og hos Harald Nyborg kan du finde både køleskab og fryser til dit nye hjem. Hvis du mangler en vaskemaskine, kan du også finde et stort udvalg indenfor denne kategori, i forskellige størrelser og energimærker.


Når haven skal plejes 

Harald Nyborg har masser af varer til boligen, men også til både bil og have, samt fritid og udendørsaktiviteter. Det kan være, at haven trænger til at blive plejet så den kan blive sommerklar. Hos Harald Nyborg kan du finde det du mangler til din have, så den kan blive til et dejligt sted at være når vejret tillader det.

Hvis du har børn i hjemmet, kan en trampolin være et stort hit. Det kan også være, at sommerferien skal holdes derhjemme i år, så kan det være en swimmingpool eller oppusteligt spabad kunne friste til varme sommerdage. Harald Nyborg har blandt andet også både havemøbler, plæneklippere, hængekøjer og alt til grillen.


Planlægger du eller familien en campingferie eller telttur, kan I også finde et stort udvalg indenfor telte og udstyr til campingturen. Måske er du eller familien glade for naturen, og planlægger at skulle på opdagelse i Danmark på cykel. Hos Hård Nyborg kan I få både cykler og cykel udstyr til hele familien. Hvis jagt og fiskeri er på listen, kan man finde et stort udvalg indenfor denne hobby.

Hos Harald Nyborg er der skam også tænkt på de firbenede venner, derfor kan man både få udstyr til blandt andet hund og kat. Både foderskåle, legetøj til dyr og transportkasse er bare nogle af de varer, som man kan man få til billige penge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.