Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du udvide dit lager med en container

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du brug for ekstra lagerplads i din virksomhed? Eller har du startet en ny virksomhed, der endnu ikke er så stor? Så skal du overveje f.eks. at gøre brug af en container. Det kan nemlig være en rigtig god løsning i en lignende situation.


Annonce

Vælg en container fremfor et større lokale

En 40 fods container er en fleksibel lagerløsning, når du mangler plads til dine varer. Det kan fungere både som en permanent og en midlertidig løsning.

Hvis du har brug for mere lagerplads, så har du garanteret allerede haft nogle forskellige løsninger i dine tanker. Måske du har overvejet at flytte til et større lagerlokale. Det er også en fordel i visse tilfælde. Men hvis din manglende lagerplads skyldes højsæsoner eller afgrænsede perioder med øget salg, så er det ofte en større fordel med en mere fleksibel løsning.

Det sikrer nemlig, at du ikke er bundet til et større lager. I stedet kan du supplere dit nuværende lager med en container, så du nemt kan følge med din vækst eller øgede salg.


Find en velegnet container

Hvis du opbevarer dine varer, produkter eller råvarer i en container, så er det helt sikkert værd at overveje en isoleret container. Det sikrer nemlig, at dine varer ikke får fugt eller bliver påvirket af temperatursvingninger. Derfor skal du altså ikke bare vælge en hvilken som helst ”almindelig” container, men en der er lavet til jobbet.


Du kan nemlig få en container, der netop er beregnet til at fungere som lager. Det vil sige, at du kan få en container med lys, hylder, varme, eller hvad end du har brug for. Derfor kan en container fungere præcis som et ekstra lagerlokale.


Skal du leje eller købe?

Hvis du har brug for en container som en enten permanent eller midlertidig lagerløsning, så er det værd at tænke over, om du skal købe eller leje en container. Det kommer helt an på, hvad der giver bedst mening for din virksomhed.

Hvis det er en permanent løsning, så kan du måske se fordele i at købe fremfor at leje. Omvendt hvis det er en midlertidig løsning i en begrænset periode, så giver det måske bedst mening at leje.

Enhver beslutning i en virksomhed kræver naturligvis, at du ser på plusser og minusser samt laver nogle relevante beregninger. Det er på den måde, du finder ud af, hvad der giver bedst mening for dig og din virksomhed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.