Annoncørbetalt indhold

Sådan kan en frokostordning skabe positive ændringer i en virksomhed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være, at du selv ejer en virksomhed og hermed er interesseret i at finde ud af, om en frokostordning kan være dét, som du skal tilbyde dine ansatte. Du er måske bare lidt nysgerrig på at høre mere om, hvad det kan gøre af forskelle både for de ansatte og for din virksomhed ved at indføre firmafrokost. Frokostplus har deres berømte firmafrokost, der har mange fordele, og der er bestemt også mange fordele i det for dig som virksomhedsejer at tilbyde de ansatte en frokostordning. Alt dette kommer vi nærmere ind på i de nedenstående afsnit.


Annonce

Gør hverdagen lettere for de ansatte

Først og fremmest, så vil en firmafrokost gøre det meget nemmere for de ansatte. De skal ikke længere tænke på deres madpakke, eller om de skal tage ud i byen for at købe mad inden arbejde. Alt den energi som de plejer at bruge på det, skal de ikke længere bruge på maden, og det er en fordel. Herudover sparer de også selv tid på det, når de står der og kigger ind i køleskabet og måske ikke engang rigtigt kan finde noget.


Frokostplus tilbyder blandt andet firmafrokost i Viby J og Mårslet, og det kan være en stor fordel for jer som virksomhed at kigge nærmere ind på dette.


Mere energi

Hvis vi ser nærmere på, hvilke fordele det kan have for virksomheden, så handler det meget om, at de ansatte vil have mere energi og måske også føle sig mere veloplagte, fordi de har fået et godt og nærende måltid. Du skal derfor ikke bekymre dig om trætte og udkørte ansatte – du kan i hvert fald bekymre dig endnu mindre om det, fordi de ansatte er sikret et godt måltid til middag, og det betyder også, at de ikke går og er sultne i alt for lang tid.


Det sociale

Vi forbinder mange sociale begivenheder i vores liv med mad, og det er en måde at fejre forskellige ting og bare være sammen. Det handler meget om mad. Det gør det derfor også til noget, som de ansatte er fælles om, og noget som de kan have sammen. Det er hyggeligt at skulle ned til frokost og sidde med sine kollegaer og kunne nyde maden på denne måde. Derudover er det da altid rarere at have sådan et nærende og godt måltid fremfor nogle af de rugbrødsmadder, som man noglegange er nødt til at smide i madpakken.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.