Annoncørbetalt indhold

Sådan klarer du en karantæne

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du er havnet i den situation, som altid kommer ubelejligt, nemlig at du skal gå i coronakarantæne, kan det være svært at forholde sig til pludselig at skulle være alene og ikke måtte gå uden for en dør. Læs med her, hvor vi giver dig tips til at klare en karantæne.


Annonce

Nogle er ved at gå i spåner, fordi de skal isolere sig, og kaster sig ud i ting som online roulette, mens andre byder roen og muligheden for en pause fra det pulserende liv i Aarhus velkommen og benytter lejligheden til at tanke op og generere ny energi.


Skab en rutine 

For at dagene ikke skal gå helt op i hat og briller og du ikke ved, hvad du skal gøre af dig selv, kan det være en god idé at skabe en rutine for dig selv, så du har nogle faste holdepunkter at forholde dig til, mens du er i karantæne. Sov ikke hele formiddagen, men stå op og gå i bad og tag tøj på. Det er ikke nødvendigt ligefrem at lægge make-up eller ordne hår, men ved at gøre nogle af de ting, du plejer, bibeholder du en følelse af normalitet. I timerne mellem måltiderne kan du planlægge gøremål som f.eks. at træne eller arbejde, hvis du skal det.


Lær noget nyt 

Hvis du ikke skal arbejde, kan du benytte denne sjældne tidsgave til at lære noget nyt. Det kan være et sprog eller måske at bage med surdej eller at købe aktier. Der er mange muligheder, og det gælder bare om at vælge mellem alle de ting, man går rundt og ønsker, man havde tid til, men som altid bliver lagt i bunken til senere. I din isolation kan du fordybe dig uden at blive forstyrret, og selvom du havde foretrukket ikke at være isoleret, kan karantænen således blive en gave.


Hold kontakt med folk 

Når man er isoleret, kan nogle mennesker efter et par dage synke ind i sig selv og forfalde til en slags apati. For at forhindre at dette sker for dig, kan du skabe en praksis med for eksempel hver dag at tale i telefon med to venner, bekendte eller familiemedlemmer og på den måde føle, at du bevarer kontakten til omverdenen. Mange har også gode erfaringer med at spise aftensmad sammen hver for sig, men med Skype tændt, så man kan se hinanden. Det kan lyde overfladisk og fjollet, men i denne situation, hvor man ikke kan være sammen men længes efter det, kan det være en god erstatning for det virkelige samvær.

Der er altså flere indsatsområder, man kan holde sig for øje, når man er tvunget til at gå i karantæne, og de fleste kommer da også ud på den anden side i god behold.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.