Annonce
Aarhus

Sådan koger du nytårstorsken

Nytårs torsk Havnens Fiskehus. Anders Højgaard Andreasen

Seks-syv minutters simring og nytårstorsken er klar. Giv den hellere for lidt end for meget.

Annonce

Sådan koger Anders Højgaard Andreasen fra Havnens Fiskehus nytårstorsken »vesterhavs-style«:

Kabliau, der er et midterstykke af torsken, simrer i seks-syv minutter i velsaltet vand med sort peber og laurbærblade.

Hellere lidt for lidt end for meget. Kødet må gerne være lidt glasagtigt, så fisken ikke bliver tør.

Dertil serveres kartofler, sennepsovs, rødbede- og bacontern, hakket æg og peberrod.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce