Annoncørbetalt indhold

Sådan kommer det til at gå for AGF i resten af indeværende Superliga-sæson

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I Superligaen, som er den bedste danske fodboldrække, begynder sæsonen så småt at spidse til, og der er nu kun én runde tilbage af grundspillet, før sæsonen bevæger sig over i henholdsvis slutspil og nedrykningsspil. Når sæsonen bevæger sig ind i det såkaldte slutspil, begynder kampene for alvor at blive spændende, idet topholdene møder hinanden, og der er tæt kamp i toppen af ligaen. I toppen af ligaen finder du også AGF, som i øjeblikket indtager en tredjeplads, men de er dog skarpt forfulgt af FCK, som er to point bagefter. AGF har i øjeblikket tre point op til andenpladsen og syv point op til førstepladsen, så med slutspillet lige rundt om hjørnet kan der stadig nå at ske meget i toppen af ligaen. Hvordan det mon kommer til at gå for AGF i resten af sæsonen kan være svært at svare på, men i denne artikel har vi alligevel forsøgt at komme med tre bud på, hvordan AGF kommer til at slutte indeværende sæson. Hvis du er enig i nogle af forudsigelserne nedenfor, kan du med en bet365 bonuskode forsøge at oddse på, hvor AGF slutter henne, når indeværende sæson af Superligaen slutter.


Annonce

De overrasker

Lad os starte med det bedste scenarie, som lyder på, at AGF kommer til at overraske helt vildt i resten af denne sæson og ender med at vinde det danske mesterskab. Selvom AGF er et stærkt hold, og de i sidste sæson fik medaljer for første gang siden 1997, så har de haft nogle svingende kampe på det sidste, hvor de kun har fået én sejr i de seneste fire kampe, hvilket ikke er en tilstrækkelig statistik, hvis man ønsker at være med i kampen om guldet. Desuden ser det ud til, at både FCM og Brøndby er en smule stærkere end AGF, så det bliver svært at nå førstepladsen. Dog skal man aldrig sige aldrig, og måske vil AGF overraske os alle.


De kommer til at skuffe

Det omvendte scenarie lyder i stedet på, at AGF kommer til at skuffe, når indeværende sæson slutter. En skuffelse for AGF vil være ikke at vinde nogen medaljer, da de i sidste sæson løb med bronzemedaljer, og indtil videre i denne sæson har de kun ligget i toppen. Derfor vil det være en skuffelse, hvis de ender med at slutte sæsonen uden nogen medalje. Der bliver dog kamp til stregen af især FCK, som i øjeblikket kun halter to point efter AGF, og som går målrettet efter medaljer til trods for, at de i efteråret fik en horribel start på sæsonen.


De vinder en medalje

Det mest realistiske scenarie vil nok lyde på, at AGF vinder medaljer i denne sæson, men at det i hvert fald ikke bliver guldmedaljer. På nuværende tidspunkt er det nok mest realistisk med endnu en bronzemedalje, da både Brøndby og FCM virker for stærke til at kan indhentes på første- og andenpladsen. Ikke desto mindre bliver det spændende at følge AGF i resten af denne sæson.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.