Annoncørbetalt indhold

Sådan kommer du i gang med at anlægge ny have

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du aldrig rigtig kommet i gang med din have, eller har den været forsømt, og trænger den derfor blot til en kærlig hånd? Hvis du gerne vil lave din have helt om, så den bliver hyggelig og indbydende at være i, så får du her nogle forskellige tips til at komme i gang.


Annonce

Dan dig et overblik og lav en plan


Når du står foran en hel have, der skal laves om, så er det svært at vide, hvor du skal starte henne. Derfor er det en god idé at starte med at danne dig et overblik. Er der noget, der er rigtig fint som det er, og derfor ikke skal laves om? Hvad er du mest træt af i din have? Hvad synes du mangler? Når du danner dig et overblik, kan du også lave en plan. Det kan du f.eks. gøre ved at lave en tegning over din have og beslutte, hvor du gerne vil have hvad.


Byg din egen terrasse


Hvis der er noget, der fungerer som et godt samlingspunkt i en have, så er det en terrasse. Derfor skal du helt sikkert overveje at bygge din egen terrasse. Det kan du gøre af både træ og fliser. Det kommer helt an på, hvilket look du er mest til.


Når du bygger din egen terrasse, kræver det blot, at du finder de nødvendige materialer og værktøj til det. Derudover kræver det noget tålmodighed og gejst, hvis ikke du har prøvet det før. Hvis ikke du har mod på selv at bygge din terrasse, så kan du altid kontakte en brolægger, tømrer eller gartner.


Find nogle flotte planter og blomster


Du kan lave rigtig mange forskellige ting i din have for at gøre den mere hyggelig og indbydende, men noget af det der virkelig gør en forskel, det er planter og blomster. Hvis du finder nogle flotte planter og blomster, så kan du plante dem i både bede og krukker rundt omkring i din have.


Det er noget, der pynter rigtig fint og giver en masse farve til din have. Du kan plante blomster og planter i både store og små haver, så der er ingen begrænsninger på det punkt.


Hvis du gerne vil sørge for, at dine bede eller krukker kommer til at se lidt mere ensartet ud, så kan du dække deres bund med pinjebark. Det giver en flot og ensartet bund alle steder og pynter på en naturlig måde.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.