Annoncørbetalt indhold

Sådan kommer du i gang med at lave blomsterbede i din have

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du synes, at din have mangler et eller andet, så er nogle blomsterbede en rigtig god løsning. Blomsterbede er nemlig som regel virkelig flotte at kigge på, da de er med til at give både farve og liv til din have. Men hvordan kommer du egentlig i gang med at lave flotte bede i din have?


Annonce

Lav en tegning over din have


Når du står midt i din have, så er det svært at vurdere, hvor dine blomsterbede skal være henne for, at de er bedst placeret. Derfor kan det være en fordel at lave en tegning over din have. På den måde kan du nemlig skabe dig et langt bedre, og mere simpelt, overblik. Du kan indtegne nogle blomsterbede på din tegning for at se, hvilke placeringer der fungerer bedst.


Hvis du bare ønsker ét blomsterbed, så er det bare at finde et passende sted i din have, men hvis du gerne vil lave flere, så skal du sørge for at få det hele til at passe sammen, og der er en tegning en rigtig god hjælp.


Forbered din jord med topdressing


Når du har fundet ud af, hvor dine blomsterbede skal være henne, så skal du grave ud til dem. Det kan f.eks. være, at du skal grave noget af din græsplæne op. Hvis du gerne vil forberede din jord, så kan du supplere den med noget topdressing, som fungerer som en slags gødning til dine blomsterbede.


Topdressing kan du få flere steder, så det er en god idé at prissammenligne, før du køber. På den måde er du sikker på at finde det til den bedst mulige pris.


Find nogle fine blomster og planter


Når først du har gjort din have helt klar, så er det tid til den sjove del, hvor du skal finde nogle fine blomster og planter, der kan pynte i din have. Det er hyggeligt at tage ud i et plantecenter og lede efter blomster. Du skal finde nogle planter, der komplimenterer din have og som gør dig i godt humør.


Desuden kan du tænke over, at alle dine planter og blomster skal passe sammenhæng, så du også skaber noget sammenhæng i din have.


Når du planter dine blomster og planter, så er det vigtigste, at du får dem godt ned i jorden og husker at vande dem lige efter. Ellers er der bare tilbage at nyde synet af dine nye og farverige blomsterbede.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.