Annoncørbetalt indhold

Sådan kommer du i gang med udendørs belysning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Får du valgt den rigtige udendørsbelysning, kan du tage atmosfæren i og omkring dine udendørsarealer til et nyt niveau. Der findes utallige fordele ved at tilføje udendørsbelysning til dit hjem. Udover den dekorative fordel, kan du også opleve en øget sikkerhed og fremkommelighed omkring dit hjem eller ejendom.


Annonce

Der er nemlig mange aspekter til udendørsbelysning og hvad man kan bruge det til. Man vil ofte opleve, at tankerne ledes hen på oplyste træer eller små lamper i have springvandet, når man tænker på udendørslamper og lys. Det er også et rigtigt godt bud og rummer en del af brugssituationerne for denne type af lys i hjemmet. Sandheden er dog, at mulighederne er langt større, hvis blot man kigger lidt længere frem.

Sådan får du mest ud af dine solcellelamper

Der er mange fordele ved at anvende solcelle belysning i haven, og omkring din bolig. Den simple funktion og høje fleksibilitet har gjort denne type af belysning enormt populær i de seneste år. Udover at gøre brug af solens stråler som primære kilde til strøm, kræver denne type af lyskilder ingen kabler. Du finder et stort udvalg af solcellelamper og generel LED belysning her.


Du kan derfor montere solcellelamper alverdens steder, så længe solen har mulighed for at ramme lampens solcellepanel med sine stråler. Det er derfor vigtigt at du ikke placerer lampen uhensigtsmæssigt, eksempelvis under et udhæng, i en hæk eller lignende. Grundlæggende skal du undlade at placere lampen et sted, hvor der kan opstå en situation som kan betyde at der skygges for lampens solcellepanel. Det vil nemlig betyde at lampens batteri ikke kan genoplades, og lampen kan derfor ikke virke som den skal.

Vælg den lyskilde som passer bedst til dit behov

Alt efter dine præferencer til lyskildens farvetemperatur og styrke, er det en god ide at undersøge de forskellige lyskilders lysudbytte. Det kan nemlig have en stor indvirkning på den samlede oplevelse af udendørsbelysningen. Som oftest vil det ikke være særlig hyggeligt, hvis dine lyskilder har en alt for høj kelvin. Hvis kelvin graden på din lyskilde er over 6-7000 kelvin, vil du opleve lyset som værende meget skarpt, koldt og tangerende til blåt. På den måde kan din have virke kold og uindbydende.


Den oplevelse som du får af udendørsbelysning, handler nemlig i høj grad om dit valg af lyskilde. Der findes et stort udvalg af forskellige lyskilder som kan anvendes i diverse lamper til udendørs brug. Man kan ofte finde forskellige former for LED lamper, som kan bruges udendørs. Det kræver at lampen er IP klassificeret til udendørs anvendelse.


Vær derfor særligt opmærksom på dette, når du skal finde din næste lampe til haven. En klassificering på IP44 er som oftest minimumsgrænsen for lyskilder som skal og kan anvendes udendørs. Der kan dog være undtagelse til dette. Hvis lampen for eksempel monteres under et halvtag, og på den måde ikke har mulighed for at komme i direkte kontakt med vand kan der anvendes en lavere IP klasse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.