Annoncørbetalt indhold

Sådan passer du godt på din iPhone

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ingen hemmelighed, at iPhones er nogle af de mest populære smartphones på markedet. Den brugervenlige grænseflade, det lækre design og den knivskarpe teknologi gør det til en attraktiv smartphone.

For iPhone-brugerne derude er det også en fordel, at der langt oftere end andre styresystemer bliver lanceret systemopgraderinger og app-opdateringer med nye fede specifikationer.

Annonce

Men ligesom med enhver anden smartphone er det vigtigt, at du passer godt på din iPhone. Ud over at sørge for ikke at tabe den, så du undgår ridser og skadelige stød, er der flere måder du kan sørge for, at din iPhone holder længe uden at tage fysisk skade, blive langsommere eller tabe strøm.


Brug cover og skærmbeskyttelse 

Den klassiske måde at beskytte din iPhone på er med et cover. Vælg et cover, der passer til din model, og som minimum beskytter bagsiden. I den forbindelse kan det også være en god idé at vælge skærmbeskyttelse, især hvis du ikke vælger et flip cover, der beskytter skærmen foran.

På telefoncovers.dk finder du et stort udvalg af covers til iPhone. Du kan for eksempel vælge et iPhone 11 cover i blandt andet plastik, læder og metal i forskellige farver, eller du kan se udvalget af både ældre og nyere modeller for at finde et cover, der passer til din iPhone i både form og personlig stil.


Hold den opdateret 

Der er ofte nye systemopdateringer fra Apple, og det er vigtigt, at du opdaterer til den nyeste iOS-version. Opdateringerne indeholder ofte løsninger på bugs og forbedringer af batteriet, og derfor er det bare med at installere dem, så snart de kommer.

Det hænder også i forbindelse med en ny iPhone-lancering, at den nye iOS-version indeholder et opdateret systemdesign af blandt andet widgets, temaer og funktioner – og det er altid værd at få på sin iPhone så hurtigt som muligt!


Slet apps du ikke bruger 

Lige så vel som du holder din iPhones system opdateret, skal du også holde dine apps opdaterede. Og det handler ikke kun om at sørge for altid at have den nyeste version installeret. Du bør også kigge dem igennem i ny og næ og slette dem, du ikke bruger, så de ikke ligger og fylder.


Du kan også indstille, hvilke apps der skal køre i baggrunden – for eksempel mails, beskeder, snapchat og vejr-apps. Det kan tage strøm, så kig i dine indstillinger og vurdér, om det ville være en fordel at stoppe for automatisk baggrundsforbrug for de apps, du ikke bruger til hverdag.


Oplad på den bedste måde 

Ender du ofte ud i en panikopladning med kun 1 % strøm tilbage? Så kan du optimere den måde, du oplader på, så dit batteri ikke mister ydeevnen. Det tager nemlig hårdt på batteriet at gå i 0 og derefter oplade helt til 100 % igen. Batteriets sweet spot er mellem 40 og 80 %, så hvis du oplader din iPhone, når batteriniveauet er i det område, giver du dit batteri en meget længere levetid i det lange løb.


Slet gamle beskeder, billeder og videoer 

At have god plads på din iPhone er afgørende for dens ydeevne. Presser du den til det yderste, vil du hurtigt kunne mærke det på blandt andet hastigheden og batteritiden. En god løsning er at rydde op i den – og ikke kun i apps, som vi tidligere har nævnt. Slet gamle beskeder og mails, som du ikke længere har brug for, og upload gamle billeder, videoer, dokumenter og lignende til iCloud eller mapper på din computer eller en ekstern harddisk, så du frigiver lagerplads på din iPhone.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.