Annonce
AGF

Sådan ser det ud for AGF inden OB-kampen

Det er fuld fart frem for AGFerne i de to sidste kampe. Foto: Michael Svenningsen.
AaB og Brøndby snublede over hinanden søndag aften, og dermed kan AGF med en sejr over OB mandag spille sig tilbage ind i top seks inden sidste spillerunde. Der skal så også en sejr til, hvis ikke det hele skal være ude af egne hænder før sidste spillerunde.
Annonce

FODBOLD: Med søndagens kampe resterer der nu kun et opgør i næstesidste spillerunde af Superligaens grundspil: AGF versus OB.

Og med Randers' sejr over Horsens, Esbjergs nederlag til Sønderjyske, FC Nordsjælland remis mod FC København og 3-3 i den sene søndagskamp i Brøndby, hvor AaB var på besøg, kan AGF faktisk spille sig forbi FC Nordsjælland, AaB og Randers FC med en sejr over fynboerne.

Det vil bringe AGF på samme pointantal som hestehviskerne fra regnskovsbyen, der lige nu indtager sjettepladsen, men med en markant bedre målscore vil David Nielsens spillere gå forbi randrusianerne, der i sidste runde skal møde OB på udebane, mens AGF skal en tur til Aalborg for at møde AaB.

To direkte finaler om en plads i medaljeslutspillet.

Derfor er der heller ikke så meget andet end en sejr til AGFerne over OB, der kan bruges til noget.

Uafgjort vil holde AGF på niendepladsen, og uden mulighed for selv at afgøre det i den sidste kamp. Og da FC Nordsjælland og Esbjerg møder henholdsvis Vendsyssel og Vejle, mens Brøndby skal til Horsens, der ikke kan nå top seks, vil det i den grad være ude af AGFs hænder, hvis de ikke slår OB.

Fynboerne kan derimod med minimum et uafgjort resultat på Ceres Park endegyldigt sikre sig billet til medaljeslutspillet.

For de klubber, der ikke kommer med i top seks, var det ikke heller ikke nogen fræk sag, at Sønderjyske nappede tre point mod Esbjerg. Glen Riddersholms kagebords-krigere er dermed nu kun tre point efter Horsens og AGF, og pludselig er fjerdesidstepladsen, og dermed risikoen for at ende i play off-kampe om at undgå nedrykning kommet ganske tæt på.

Derfor er det blevet endnu mere vigtigt - hvis man ikke kommer i medaljeslutspillet - at ende på syvende -eller ottendepladsen, hvilket giver ret til at vælge gruppe først, og så man dermed kan undgå Sønderjyske.

Altså: AGF skal i sidste runde til Aalborg for at møde AaB, FC Nordsjælland skal møde Vendsyssel på udebane, OB og Randers tørner sammen i en direkte duel i Odense, Esbjerg får besøg af Vejle, mens Brøndby skal til Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Måtte springe for livet: Nøgen kvinde forsøgte at køre betjente ned

Annonce