Annoncørbetalt indhold

Sådan skaber du ekstra hygge i sommerhuset

PR-foto credit

Artiklen indeholder sponsoreret indhold.

Sommeren 2020 var usædvanlig på mange måder, og for de fleste danskeres vedkommende blev udlandsrejsen erstattet med en tur i sommerhus. Også i år forventes det, at mange danskere holder ferie inden for landets grænser.

Er du blandt dem, der pakker bilen og kører mod sommerhuset med ferieforventningerne skruet godt op? Se her, hvordan du sikrer hygge i sommerhuset.

Annonce

En pejs er ultimativ hygge

I hverdagen ender mange foran fjernsynet, når der står “hygge” på programmet. Men i ferierne kan det være dejligt at slippe skærmene med øjnene og i stedet bare nyde sit eget eller hinandens selskab. Nærvær er en mangelvare i mange hjem, og derfor er ferien en chance for at finde sig selv eller hinanden igen. Men hvordan skaber du de bedste rammer for nærværet og hyggen? Her er tre bud:

  • ● Indret en pejs i dit sommerhus. Intet rimer på autentisk hygge som en knitrende pejs. Og vælger du en indbygget pejseindsats, giver du samtidig sommerhuset et moderne, arkitektonisk løft. Udover at det er en god investering, ser godt ud og inviterer til nærvær, er en pejs også en effektiv varmekilde på de kolde dage.
  • ● Du kan også tage ilden med udendørs og indrette en lille bålplads i haven. Med nogle siddepladser placeret i en cirkel om bålet, er der plads til, at hele familien kan lave snobrød sammen eller bare lade sig fortrylle af flammerne.
  • ● Indret dig med masser af grønne planter. De fleste sommerhuse har en grøn have eller endda vild natur i baghaven, men nogle glemmer planterne på terrassen. Her kan du skabe en hyggelig oase af krukker, hængeplanter, klatreplanter, lyskæder og lanterner. Du kan også trække det grønne med indenfor i selve sommerhuset.

Når sommeren byder på regn

Når sommerferien foregår i Danmark, kører mange hjemmefra med krydsede fingre for, at det danske sommervejr arter sig og byder på sol, varme og blå himmel. Statistikkerne viser dog, at det langtfra altid lever op til realiteterne. For det danske sommervejr er ustadigt.

Hvis vejrudsigten lover regn, regn og atter regn i dine ferieuger, er det altafgørende at have behagelige indendørs omgivelser, der inviterer til hygge og afslapning. Igen er en flot pejseindsats en perfekt prioritering til sommerhuset. Foran pejsen kan du lade dig opsluge af den bunke bøger, du har glædet dig til at læse. Eller bare nyde stilheden og ilden.

Tjen mere på udlejning med hygge

Udlejer du dit sommerhus, kan du formentlig hæve prisen en smule, hvis dit sommerhus har den rette, hyggelige stemning. Det skaber du eksempelvis med en pejseindsats. Den indbyggede pejs udstråler kvalitet, og aftenerne foran pejsen er en ekstra oplevelse til ferien. Det vil mange gerne betale lidt ekstra for.

Artiklen indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.