Annoncørbetalt indhold

Sådan skaber du et smukt hjem med tapet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Synes du, at din stue mangler et elegant udtryk? Kunne dit soveværelse godt bruge lidt mere personlighed? Så kan det være, at tapet er noget for dig.

Tapet er dit hjems påklædning. Ligesom tøj kan bruges til at udtrykke din personlighed, så kan tapet i dit hjem også være med til at udtrykke din personlighed. Tapet findes i mange farver, mønstre og teksturer, som alle kan give dit hjem et bestemt udtryk og en bestemt stemning.

Annonce

Læs videre her, og bliv klogere på, hvordan du kan bruge tapet til at skabe det smukkeste hjem.

Vælg det rigtige tapet og den rigtige overflade

Bagsiden af et tapet er afgørende for opsætningen, mens forsiden er afgørende for tapetets dekorative egenskaber, anvendelse og holdbarhed.

Vil du gerne gøre dit badeværelse eller køkken mere spændende og indbydende, skal du vælge vinyltapet. Vinyltapet har nemlig en overflade, som gør, at det kan tåle fugt, fedt og slid. Derfor er vinyltapet godt egnet til køkken og badeværelse.

Velourtapet, papirtapet, savsmuldstapet og skumtapet kan du opsætte i stuen, soveværelset, gangen og børneværelset. Disse overflader tåler ikke meget fugt, og derfor er de mere egnet til værelser end til køkken og badeværelse.

Vælg smukke design og smuk struktur

Du kan virkelig løfte det æstetiske niveau i dit hjem med tapet. Med velourtapet kan du for eksempel tilføre din stue et elegant udtryk, som får din stue til at fremstå luksuriøs. Velourtapet er nemlig mere dekorativt end praktisk.

Med papirtapet kan du få mange design, farver og mønstre, som kan give dit hjem personlighed og gøre det interessant. Har du for eksempel grønne fingre, og elsker du natur? Så kan du lade det komme til udtryk ved for eksempel at give væggene i din stue et bladdesign.

Er du mere til struktur end design, så kan du med fordel gå med skumtapet eller savsmuldstapet. Skumtapet er nemlig struktureret, blødt og gummiagtigt. Savsmuldstapet kan have en grov overflade. Du kan vælge mellem en grov variant, en fin variant og en medium variant.

Husk den gode opsætning

Tapet findes i en papirbagside og en non-woven bagside. Disse opsættes på forskellige måder. Papirbagsider opsættes ved at påføre tapetklister på tapetet. Non-woven bagsider opsættes ved at påføre tapetklister på væggen. Vil du gerne slippe for opsætningen, er der heldigvis mange forhandlere, der kan hjælpe dig. Du kan med fordel tage kontakt til dem.

Med tapet kan du altså give værelserne i dit hjem er luksuriøst look, et personligt udtryk eller struktur. Mange forhandlere tilbyder et stort udvalg af vægbeklædning af høj kvalitet. Dét gør det nemt for dig at give dit hjem lige præcis dét udtryk, som du gerne vil have. Så får du et hjem, som du synes er smukt, og som lever op til dine ønsker.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.