Annoncørbetalt indhold

Sådan skaber du kontraster i din boligindretning

PR-foto credit

Dette indhold er sponsoreret 

Hvis du godt kunne tænke dig at skabe mere liv og dynamik i din indretning hjemme hos dig, så er du kommet til det rette sted. Denne artikel samler nemlig tips og boligtrends til dig, der har brug for forandring. Boligen er vores individuelle og personlige base, der helst også skal fungere som et pusterum og en ladestation, hvor vi føler os hjemme, kan slappe helt af og få fornyet energi. Men den følelse er kun mulig at opnå, hvis indretningen i hjemmet indbyder til dynamiske indretningsløsninger og velvalgte møbler, som giver rummet sin egen identitet. Det er derfor også en god idé at lade de større møbler i hjemmet såsom skabe og reoler give en kontrast til hjemmets hvide lofter og vægge, hvilket du kan læse mere om i artiklen herunder.

Bryd de hvide flader i indretningen 

Annonce

De seneste mange år har den skandinaviske tendens i boligindretningen båret præg af de rene og hvide overflader i højglans, og man ser derfor ofte udelukkende hvide rum og hvide møbler i flere danske hjem. Et godt råd er derfor at tilføje et mørkt møbel til rummet såsom de moderne sorte vitrineskabe som fx findes her. For på trods af, at de hvide flader skaber lys og luft i indretningen, risikerer man til gengæld at få et identitetsløst hjem uden kontraster, hvis man ikke bryder de hvide flader i indretningen med kontraster som eksempelvis sort. Når du indsætter et sort møbel i en ellers lys og skandinavisk indretning, giver det kant til indretningen og tilfører rummet sanselighed. Desuden er et sort vitrineskab en fremragende løsning, fordi møblet giver flere indretningsmuligheder med de forskellige hylder og rum til dine personlige fund, fotografier og minder.

Leg med lys og skygge i rummene  

Ligesom det er vigtigt at tilføre rummene i dit hjem kontraster ved for eksempel at inddrage det sorte vitrineskab, er det også en god idé at tænke over lyset i rummene. På samme måde kan du nemlig få stor succes i din indretning ved bevidst at veksle mellem belyste områder og skyggefulde afkroge, så der din stue ikke bare består af ét stor åbent rum. Når man skal slappe af i sit hjem, har man brug for små og hyggelige hjørner, der inviterer til at sætte sig ned med en god bog eller andet. På den måde skaber man flere zoner i samme rum, så der er mulighed for at være sammen uden nødvendigvis at lave det samme. På den måde kan du få meget mere ud af dine rum i hjemmet ved at indtænke kontraster i boligindretningen.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.