Annoncørbetalt indhold

Sådan skræddersyer du din tv-pakke, så du kan se alt det sport du ønsker

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er ingen tvivl om at sportsrettigheder er noget af det, der med til at presse prisen på tv-pakker op hos de danske udbydere. Fodbold især er mere populært end nogensinde før, og rent faktisk estimeres det, at omkring 3 milliarder fulgte med, da Frankrig vandt vm fodbold i 2018. Når halvdelen er jordens befolkning tænder for fjernsynet, blot for at se en enkelt sportsbegivenhed, og en enkelt fodboldkamp, så er der er ikke noget sige til, at prisen skydes i vejret. Det er et simpelt spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Men når priserne stiger på den måde, er det en rigtig god ide, at være ekstra opmærksom på, hvordan man sammensætter sin tv-pakke, så man får alt det bedste indhold, til de bedste priser.


Annonce

Flow-tv er ikke nødvendigvis vejen frem

Hvis du er én af de klassiske mennesker, der elsker at se DR1, tv2 sport eller TV3+ så tænker du sikkert, at den bedste løsning for dig er en helt klassisk tv-pakke. Men det er rent faktisk ikke tilfældet, for i de klassiske tv-pakker ender man ofte med at betale for en hel masse kanaler, som man alligevel aldrig ser. De klassiske tv-pakker er nemlig skruet sammen på en måde, der tvinger kunderne til at købe de aller dyreste pakker, hvis de ønsker adgang til sportskanalerne.


Få det bedste fra to verdener

Det er heller ikke sikkert, at du helt er klar til at tage springet endnu, og opsige din tv-pakke, for at gå all in på streaming tjenester. Det er helt forståeligt, for det er naturligvis noget af et spring. Heldigvis finder der en løsning, hvor springet ikke er så stort, og hvor du rent faktisk kan få det bedste fra tv-pakkerne kombineret med de nye og moderne streaming tjenester. Eksempelvis kan du hos YouTv selv sammensætte din tv-pakke, så den både indeholder de traditionelle tv-kanaler samt en række forskellige streaming tjenester. På den måde går du ikke glip af noget indhold.


Vælg dine streaming tjenester med omhu

Hvis du, på den anden side, har besluttet, at det skal være slut med de klassiske tv-pakker, og at du udelukkende ønsker at anvende streaming tjenester, så er det også vigtigt, at du gør dit forarbejde grundigt. Der findes nemlig et utal af tjenester, og sportsrettighederne kan være spredt rundt på dem alle. Ønsker du eksempelvis at se dansk, engelsk og spansk fodbold er du nødsaget til at købe Viaplay Sport, Discovery+ og TV2 Play. Disse forskellige tjenester kan sagtens løbe op i flere penge, end hvad en klassisk tv-pakke ville have kostet, og derfor kan det blive nødvendigt, at du begynder at overveje, om der er nogle kampe du hellere vil se, end andre.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.