Annoncørbetalt indhold

Sådan undgår du uforudsete bilomkostninger

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er dyrt at have bil, og ikke nok med at bilerne i sig selv er dyre i Danmark, så møder man ofte omkostninger som man ikke har regnet med. Dette sker typisk hvis man har en lidt ældre bil, men man kan også være rigtig uheldig blot at have erhvervet sig en bil, som bare går i stykker. I denne artikel forsøger vi at hjælpe dig med at undgå uforudsete omkostninger, fordi det kan nemlig godt være i ens egen kontrol.


Annonce

Køb gerne en nyere bil

En nærmest selvfølge hvis du gerne vil undgå uforudsete omkostninger er at købe en ny bil – eller i hvert fald en nyere bil, fordi der stadigvæk er garanti de (i hvert fald) første to år, og så er sandsynligheden også bare mindre for at bilen går i stykker, hvis den er nyere.

Det er dog ikke alle der har råd til at købe en nyere bil, og så gælder det om at finde en bil som har været taget god hånd om, med alle service aftaler i behold. Det er vigtigt at man er grundig i brugtvognskøbet, fordi man ellers kan blive snydt godt og grundigt, og måske ende med at have købt rosinen i pølseenden. Har du derfor en bekendt der er skar på biler, så kan det være en fordel at have denne person med til at vurderer bilen.


Overhold altid service

Det er vigtigt at man overholder service på sin bil, fordi det er med til at identificerer fejl og mangler tidligt i processen, og dermed sørger man for at det ikke bliver til noget større med tiden. Det kan være en fordel at afsætte et fast månedligt beløb til servicebesøg, eller tegne en serviceaftale med dit lokale bilværksted, således at omkostningen ikke kommer som et chok hver gang, men nærmere føles som en naturligt måned udgift, som man ikke mærker særlig meget til.

Indgå en reparationsaftale med dit værksted

Mange værksteder vil også tilbyde dig en serviceaftale hvis din bil er af nyere årgang, hvilken betyder at du faktisk betaler for eventuelle reparationer forud. Det svarer egentlig lidt til at tegne en reparationsforsikring, fordi du får ikke meget for pengene hvis der intet hænder med bilen i den periode hvor aftalen er tegnet for. Det kan dog give lidt ro i sindet at have sådan en aftale på plads, eftersom man kender sin udgifter på forhånd. Så har man pengene til det, og ønsker man at sikre sig at der ingen overraskelser kommer, så kan man med fordel tegne sådan en reparationsaftale.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.