Annoncørbetalt indhold

Sådan vænner du børnene til at sove på sit eget værelse

PR-foto credit

Dette indhold er sponsoreret


Hvis du vågner næsten hver morgen med ondt i ryggen og alt for lidt søvn, fordi børnene igen er kravlet ind til mor og far i løbet af natten, kan vi her give dig et par råd til, hvornår du vænner børnene til at blive på sit eget værelse.

Annonce


Find den rette børneseng

Når du skal finde den rette juniorseng, skal sengens kvalitet naturligvis være helt i orden. Men det er ikke sengens kvalitet, der afgør, om børnene bliver sovende i sin egen seng hele natten. Børnene kommer ofte ind til dig midt om natten, fordi det er varmere eller mere trygt og hyggeligt inde ved dig. Du kan derfor med fordel finde en helt unik seng, der gør det trygt, hyggeligt og sjovere at blive liggende i hele natten. Eksempelvis kan man få et stort udvalg af hussenge - en seng der ligner et hus. Du og børnene kan sammen sætte jeres eget personligt præg på sengen ved at vælge, om hussengen skal dekoreres med stof på siderne, der fungerer som husets vægge, og om der skal hænge lyskæder i toppen. Pludselig har I forvandlet en kedelig seng til en hyggelig og tryg base for dit barn, der med større sandsynlighed vil blive liggende i sengen om natten.


Gør lidt ekstra ud af børneværelset

Når du har fundet den rette seng, er det selvfølgelig også vigtigt, at omgivelserne på børneværelset emmer af tryghed og hygge. Eksempelvis kan man sætte en stjernehimmel op, som barnet kan se fra sengen, eller man kan sørge for, at børneværelset er tæt på soveværelset, så børnene ved, at du er lige ved siden af. Lad eventuelt dørene stå på klem eller hav en smule lys tændt i gangen udenfor børneværelset, så børnene bliver mindet om, at de ikke er alene, bare fordi de ligger på sit eget værelse.


Lav aftaler og ros

Aftal med dine børn, at de skal sove i deres egen seng i nat, og ros dem, når de gør det. I kan også lave en aftale om et putteritual, hvor I hver aften starter med at børste tænder og tage nattøj på, og bagefter kan I bruge en halv time på at få ro på i børneværelset med eksempelvis en godnathistorie i den nye, flotte seng, at putte med bamserne eller noget helt andet. Det vigtigste er, at alt, hvad der skal foregå efter tandbørstningen, skal foregå roligt, så der ikke er alt for meget aktivitet og stimuli.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.