Annoncørbetalt indhold

Sådan viser du minderne frem

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du minder bare en smule om alle andre mennesker, så ejer du med garanti en smartphone. Og denne smartphone har du på dig alle dine vågne timer, hvilket nok skyldes, hvor multifunktionel den er. Den har erstattet noget relativt simpelt som en lommeregner, men sørger også for, at du hele tiden kan være online og i kontakt med mennesker og verden omkring dig. Og så kan den tage så gode billeder, at et kamera efterhånden er næsten overflødigt. Fordi en smartphone tager så flotte billeder og er så let tilgengængelig, så har du sikkert et væld af billeder derpå. I denne artikel giver vi råd til hvordan du bedst udnytter dette og får minderne frem.

Saml dine billeder

Først og fremmest bør du få styr på alle dine billeder. Hvis du ikke blot tager billeder med din smartphone men også med et kamera, kan disse samles på ét sted. Dette kan blandt andet være på en harddisk eller et USB-stick, men ellers er der flere forskellige online fildrev og tjenester, hvor du kan finde plads til dine billeder. En god ide vil også være at bede familiemedlemmer eller venner, om de vil sende billeder, som du ville synes om at have og bruge som minde.

Annonce

Opsætning af billeder

Du kan selvfølgelig nøjes med at indsamle og organisere dine billeder, men du kan også vise dem frem. Hvis du alligevel har taget fat i familie og venner, kan du opsætte et fælles drev, hvorpå man kan se hinandens billeder. Du kan sætte billeder op på en blog, hvor du har mulighed for at dele dem sammen med tekst og en kreativ opsætning. Hvis du gerne vil se dine billeder og minder på en mere personlig og privat måde, kan du lave fotobøger. Dette kan du gøre ved hjælp af en hjemmeside og således kan du sætte din billeder op på en flot måde, få fotobogen lavet i professionel kvalitet og til sidst sendt til dig.

Annonce

Få fremkaldt eller printet dine billeder

Hvis du ikke har så mange billeder eller hvis du blot har nogle udvalgte billeder, du ønsker at blive mindet om, kan du få fremkaldt eller printet dine billeder. Den lidt gammeldags måde er at gå i en fotobutik, men efterhånden findes der mange og billige alternativer hertil på nettet. På denne måde kan du sidde hjemme hos dig og tage dig god tid om at udvælge og måske redigere i de billeder, du vil have printet eller fremkaldt. Når billederne så bliver sendt til dig, kan du for eksempel sætte dem i ramme og hænge dem op forskellige stedet i hjemmet og nyde synet af dem.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.