Annoncørbetalt indhold

Sælg din bil på internettet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Går du med salgstanker? Det er en stor udgift at have en bil holdende hjemme i garagen hvis den ikke bliver brugt. Hvis bilen ikke er betalt fuldt ud, så er der både et afdrag pr. måned, udgift til vægtafgift, vedligeholdelse og brændstof. Det er en god ide at sælge bilen hvis familiens behov har ændret således, at det ikke er nødvendigt med en bil. Det kan være svært at vide hvor mange penge man kan få for sin egen bil. Heldigvis er der flere sider du kan besøge for at blive klogere på dette. Få lavet en bilvurdering af din bil, så du har en ide om hvad den skal sættes til af pris.


Annonce

Gode billeder skal fange folks opmærksomhed

Det er vigtigt at du får taget nogle gode billeder af din bil hvis den skal virke interessant for andre. Der er ikke nogen som har lyst til at se en bil, som er fyldt med ragelse indeni. Derfor bør du rengøre bilen og få den vasket, så den fremstår så flot som muligt når du skal tage billeder af den. Du kan ikke tage for mange billeder. Mulige købere vil hellere have mange billeder i forhold til nogle enkelte. Hvis du er tilfreds med de billeder du tager, så gælder det bare om at få lavet en god salgsannonce. Den skal være kort og præcis, så alle de relevante oplysninger kan ses. Folk er generelt interesseret i at vide prisen, årgang på bilen, hvor meget den har kørt, hvor langt den kører på literen, hvornår den sidst er synet og lignende oplysninger.


Sæt bilen til salg på flere sider

Der er mange sider som du kan sætte din bil til salg på. Det er altid en god ide at tjekke hvad andre sælgere har haft af oplevelser med de enkelte sider. Danskerne er generelt gode til at anmelde alverdens ting og sager, og derfor kan du med garanti finde ud af om sælgerne og køberne for den sags skyld har været tilfredse med forløbet. Du øger automatisk dine chancer for at få bilen solgt ved at sætte den til salg flere steder. Find nogle gode sider, så du kan komme i gang med at få solgt din bil.


Tålmodighed er en dyd

Det kræver tålmodighed at være bilsælger, da mange forventer, at der er nogen som henvender sig indenfor ganske kort tid. Det gælder om at slå koldt vand i blodet og være tålmodig. Der er mange som ikke kan lade være med at logge ind for at se hvor mange der har kigget på din side. Det er både fordi de er nysgerrige samt gerne vil vide om billederne og teksten virker interessant, så de får lyst til at klikke ind på selve opslaget. Med en god portion tålmodighed skal din bil inde længe nok blive solgt. De rette købere skal bare lige finde dit opslag først.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.