Annonce
AGF

AGF stiller op i særlig jubilæumstrøje mod Silkeborg: Se den her

Der er stadig få gratis billetter tilbage til søndagens kamp mellem AGF og Silkeborg på Ceres Park, hvor hjemmeholdet spiller i en særlig jubilæumstrøje i anledningen af Århus Stiftstidende og Stibos fælles 225 års fødselsdag. Foto: AGF/Henning Bagger (Scanpix)
Stibo og Århus Stiftstidende inviterer til gratis AGF-kamp, når AGF og Silkeborg mødes søndag. Samtidig er der lavet en særlig AGF-trøje, som du kan købe her.
Annonce

FODBOLD: Når Silkeborg IF søndag kommer til Aarhus og Ceres Park for at møde AGF, skal der være fuldt hus for første gang i mange år. Sådan lyder ambitionen til kampen, som Stibo og Århus Stiftstidende har købt.

Hele Aarhus er inviteret gratis til fodbold, og billetterne, som der ikke er mange tilbage af, kan hentes her.

De to virksomheder har nemlig købt kampen sammen som et led i deres fejring af begge virksomheders 225 års jubilæum. Stibo koncernen - der i dag er ejer af flere softwarevirksomheder og af Skandinaviens største trykkeri - og Århus Stiftstidende var oprindeligt under et fælles ejerskab, For 100 år siden blev de to adskilt, men kontakten mellem virksomhederne er blevet holdt ved lige.

- Vi håber, at rigtig mange vil komme og være med til at fejre både vores og Stibos 225 års fødselsdag – og naturligvis hjælpe AGF til en sejr over Silkeborg. Vores mål er at få fyldt stadion for første gang i mange år, og vi er godt på vej. Der er endnu billetter at få, men forhåbentlig kommer vi af med de sidste, så vi kan opleve hvor fantastisk en stemning der – trods løbebanerne - kan være på stadion, når der er udsolgt, siger chefredaktør på Århus Stiftstidende Jan Schouby.

Kampen er desuden ekstra vigtig for AGF, der med en sejr med stor sandsynlighed kan snuppe 3. pladsen, der giver ekstra millioner kroner, da der udbetales tv-penge efter runden.

Sådan får du trøje og billetter

Gratis billetter til kampen kan hentes på linket: https://shop.agf.dk/kampe/agfsif

AGFs jubilæumstrøje kan købes på: https://www.odendo.dk/agf

Annonce

Særlig AGF-trøje

AGF'erne spiller kampen i en særlig jubilæumstrøje, som markerer den dobbelte fødselsdag.

- Vi er rigtig glade for, at Ceres er gået med til at "afgive" reklamepladsen på maven af spilletrøjerne for at markere vores fødselsdag. Det er flot gestur til byens avis fra byens øl, og samtidig ender det jo i sidste ende med at komme byens hold til gode i form at endnu bedre opbakning fra tilskuerpladserne, siger Jan Schouby.

Det, chefredaktøren henviser til, er, at de særlige kamptrøjer efter opgøret mod Silkeborg sættes på auktion, og at overskuddet fra auktionen ubeskåret går til TIFO-arbejdet, som AGF-tilhængerne gør for at skabe stemning på lægterne gennem bannere og visuelle effekter.

Auktionen begynder tirsdag formiddag, og det er muligt at købe en eller flere af de 24 spillertrøjer, hvoraf flere kommer til at få minutter på banen til søndagens kamp.

Auktionen kan ses her.

Forhåbningen er, at der bliver fyldt på stadion til kampen, som er ekstra vigtig for AGF, da der udbetales tv-penge efter runden. Foto: Ole Nielsen.
Alle AGFerne vil bære den særlige jubilæumstrøje, som kan købes på auktion. Overskuddet går til fanklubbens TIFO-arbjede. Foto: AGF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Bakken Bears

Bakken Bears tager første skridt i nyt kapitel: - Vi får nok kærligheden at føle

Annonce