Annonce
Horsens

Særligt driftsberedskab hos Samn Forsyning sikrer vandforsyningen

Også Samn Forsyning er påvirket af situationen med coronavirussen, men et særligt driftsberedskab sikrer forsyningen af vand til kunderne og håndtering af spildevandet. Foto: Samn Forsyning
En del medarbejdere er blevet sendt hjem, og adgangen til hovedsædet på Alrøvej er minimeret, men Samn Forsyning har sat gang i et særligt driftsberedskab, der sikrer vandforsyningen og håndteringen af spildevandet.

Horsens: Forsyningssikkerheden er i fokus hos Samn Forsyning, men adgangsforhold er indskærpet, og hovedparten af de administrative medarbejdere arbejder hjemme fra for at undgå coronasmitte.

Det lokale vandselskab oplyser i en pressemeddelelse, at man på baggrund af den seneste udvikling omkring coronavirus har taget de nødvendige foranstaltninger i driftsafdelingen og administrationen, og at et særlig driftsberedskab er trådt i værk.

- Adgangsforholdene for eksterne er indskærpet, hvilket blandt andet betyder, at der er lukket for de fysiske henvendelser i receptionen på Alrøvej i Horsens samt for eksterne møder og rundvisninger på vores anlæg. I stedet henviser vi til, at al kontakt sker via telefon eller mail til, fortæller administrerende direktør Ole Texel.

Driftsafdelingerne er blevet opdelt i teams, der møder ind på forskellige tidspunkter og forskellige steder.

- På den måde minimeres kontakten, samtidig med at hovedfokus stadig er at opretholde driften og forsyningssikkerheden, så kunderne kan få leveret vand - og håndteret spildevandet på en forsvarlig og sikker måde, siger Ole Texel.

Annonce

Akutte uheld håndteres

Ole Texel fortæller, at vagtbemandingen for akut opståede uheld som ledningsbrud og lignende som altid står klar til at håndtere hændelser også uden for den normale åbningstid, og at de igangværende anlægsarbejder fortsætter i det omfang, det er muligt.

Årsopgørelsen for kunder i Horsens Kommune kommer sammen med 1. aconto, som udsendes som planlagt ultimo uge 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Annonce