Annonce
Sport

Sæsonenen er slut for Bakken Bears: Stadig uklart om de bliver dansk mester

Ryan Evans og resten af Bakken Bears-truppen kommer ikke til at spille flere kampe i denne sæson. Arkivfoto: Kim Haugaard
Tirsdag aften fik Bakken Bears endelig klar besked om, at sæsonen er slut. Dermed kan udenlandske spillere rejse hjem.
Annonce

BASKETBALL: Der bliver ikke spillet mere basketball i Danmark i denne sæson.

Tirsdag aften besluttede Basketligaen på et telefonmøde at aflyse sæsonen grundet corona-pandemien.

Det vides endnu ikke om der kåres en dansk mester, det skal Danmarks Basketball-Forbund (DBBF) senere beslutte. Bakken Bears fører grundspillet og vil i tilfælde af, at sæsonen ikke annulleres, vinde DM.

Alligevel slutter Bakken Bears’ sæson som et stort antiklimaks. Mandag fandt klubben ud af, at deres semifinale i FIBA Europe Cup er udsat til efter sommerferien, og tirsdag blev også den danske sæson altså lukket ned.

- Det er ærgerligt, at dét, der kunne blive en drømmesæson, ender med ingenting. Når det er sagt, så er sport bare sport og vi er kun en lille del af det her, vi er en del af lige nu.

- Nu har vi lige hørt statsministeren sige, at man ikke må samles mere end ti personer – og det siger jo sig selv, at i så fald ville det være umuligt for os at træne, hvilket vi heller ikke har gjort siden i onsdags. Så jeg forstår bestemt godt beslutningen, selvom den ærgrer mig, understreger Michael Piloz.

Aflysningen af sæsonen betyder, at de udenlandske spillere i klubben nu er frie til at rejse hjem.

Bakken Bears, der i februar vandt pokalturneringen, har fem spillere fra den nuværende trup på kontrakt for den kommende sæson: Ryan Evans, Michel Diouf, Darko Jukic, Thomas Lærke og Morten Sahlertz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Alt udsolgt: Billetterne revet væk

Aarhus

Medarbejder på Kongsgården: Jeg sover ikke om natten og er tæt på at tude

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce