Annonce
Navne

Sølvbryllup og 70-årsfødselsdag

Erik og Elsa Vigsø, Aarhus V, kan tirsdag 8. juni fejre deres sølvbryllup. Samme dag kan Elsa Schilling Bay Vigsø fejre sin 70-årsfødselsdag. Privatfoto

Sølvbryllup og fødselsdag: Erik og Elsa Vigsø, Aarhus V, kan tirsdag 8. juni fejre deres sølvbryllup. Samme dag kan Elsa Schilling Bay Vigsø, der er født i Horsens, men vokset op i Rårup ved Juelsminde, fejre sin 70-årsfødselsdag.

Både Erik og Elsa Vigsø er meget engageret i foreningsarbejde, og de bruger begge en stor del af deres tid, efter at være trådt ind i pensionsalderen, på frivilligt arbejde i forskellige foreninger og organisationer.

Erik Vigsø er formand for bestyrelsen i KlostergadeCentret, Aarhus, og har arbejder en del indenfor amatørkulturen i Aarhus Kommune, bl.a. de seneste 10 år som formand for Samrådet for amatørkultur i Aarhus Kommune og næstformand i Landsforening for Kulturelle Samråd.

Annonce

Elsa Vigsø har som bestyrelsesformand i Kvickly Viby engageret sig i Coop Landsråd igennem en del år, og hun slapper af med at male i sin fritid.

Igennem mange år har hun også sunget i kor, og de er begge medlemmer af Åbyhøj Amatørteater, men det er de seneste år ikke blevet til de helt store roller på scenen – men de nød begge at være med i den seneste store juleforestilling, ”Nødebo Præstegård”.

Derudover har familien, børnebørn, to katte, en dansk-svensk gårdhund og ægtemanden glæde af hendes omsorg og kærlighed.

Under normale omstændigheder bruges sommeren for begges vedkommende i Skanderborg på Smukfest, men den hobby har det været småt med både sidste år og i år.

Sølvbrylluppet og fødselsdagen fejres i familiens og venners selskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Alarm 112

Nye redningsstiger i østjyske havne skal forebygge drukneulykker: Skrig-orange og kan ses fra vandet i mørke

Annonce