Annonce
Østjylland

Sølvmedalje til to ungdomsroere i DM

Oliver Bach, Randers Roklub, sørgede for sølv, da han sammen med Kia Harati fra Hadsund, deltog i DM i roning i dobbeltsculler på Brabrand Sø. Foto: Randers Roklub
Randers Roklub tog sølv hjem i dobbeltsculler, da Oliver Bach og Kia Harati fra Hadsund, roede DM på Brabrand Sø.
Annonce

Randers: Flittig træning gav bonus, da Randers Roklub deltog i DM i roning på Brabrand Sø. Det blev til en sølvmedalje.

For første gang i mange år havde Randers Roklub to ungdomsroere med til årets sidste kaproning, nemlig Oliver Bach og Alexander Magnussen, som har trænet flittigt fire dage om ugen. Henholdvis to dage i Randers og to dage i Hadsund, hvor ungdomslandstræneren Niels Henrik Stene har haft dem under sine vinger.

Alexander Magnussen stillede op i dobbeltsculler med Kristian Dahl fra Hadsund og roede i klassen U17. Han var lidt handicappet af en brækket finger, som han erhvervede sig for tre uger siden, men han klarede det fint med en tredje plads i B-finalen. Der var syv både til start.

Oliver Bach stillede op i sculler i U15. Han fik en femteplads i A finalen. Der var 26 både til start i denne klasse.

Derudover roede han dobbeltsculler med Kian Harati fra Hadsund. Og de to vandt sølv i A finalen. Der var 11 både til start.

Begge drenge startede først med at ro sidste år i august, så det er en flot præstation af dem, lyder det fra Randers Roklub.

Oliver Bach har vundet medaljer hver gang, han har været til kaproning, på nær i Holstebro, hvor der var meget uroligt vejr.

Det var en stor oplevelse for dem begge, da der var deltagelse af de bedste landsholdsroere. De har vundet VM sølv og VM bronze i år.

Dansk Forening for Rosport er begyndt at lægge mærke til de to talenter i Randers, og efter nytår starter de med at ro konkurrence i ro-ergometer, lyder det fra Randers Roklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Vagtfirma på Aarhus Ø: - De unge er ved at smadre en århusiansk turistperle

Annonce