Annonce
Sport

Søndag tabte AGF's håndboldkvinder - mandag blev afskedigelsen af træneren meldt ud

Peter Conrad har været cheftræner for AGF's håndbolddamer i fire år. Han havde et år tilbage af sin kontrakt. Arkivfoto: Ole Nielsen.

HÅNDBOLD: Søndag aften tabte AGF's håndboldkvinder med fem mål - 26-31 på udebane mod TMS Ringsted. Nederlaget var det 14. ud af 17 kampe i sæsonen, og AGF ligger aktuelt nummer 11 og næstsidst i kvindernes 1. Division, hvor de dog er oprykkere.

Mandag morgen meddeler AGF Håndbold, at man har fyret cheftræner Peter Conrad "på baggrund af skuffende resultater". Conrad bliver dog i klubben resten af sæsonen.

- Jeg vil gerne takke Peter for hans store arbejde i AGF Håndbold. Vi har intet haft at sætte på hans indsats og engagement, men vi må også konstatere, at det ikke er lykkedes at etablere os i kvindernes 1. division i løbet af de fire år med Peter som cheftræner, siger bestyrelsesformand Jakob Haldrup i en meddelelse på klubbens hjemmeside.

AGF har i tre af de seneste fire sæsoner spillet i 1. Division, men er altså oprykkere til rækken i denne sæson. Holdet har adskillige gange efter jul været tæt på at tage overraskende sejre. For eksempel var holdet i slutningen af januar sensationelt foran med otte scoringer ved pausen mod liganedrykkerne fra EH Aalborg, men tabte alligevel. Også i starten af februar var holdet foran med seks mod DHG ved pause men mistede pusten i anden halvleg.

Klubben meddeler samtidig, at man har sagt farvel til assistenttræner Mads Bo Jensen, og at klubben allerede har fundet en ny træner, som vil blive præsenteret om ti dage.

Tidligere har der i artiklen fremgået at Peter Conrad er blevet fyret efter søndagens nederlag. Det er ikke korrekt. Først mandag blev afskedigelsen meldt ud. 

1. Division Kvindehåndbold

TMS Ringsted - AGF Håndbold 31-26 (19-14) 

  • AGF's målscorere: Malene Gandrup 8, Amalie Linding Jacobsen 8, Maja Østergaard 5, Sofie Neldeberg Nielsen 3, Clara Høgh-Poulsen 1, Sidsel Rygaard Poulsen 1. 
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce