Annonce
Aarhus

Søren Frichs Vej får en grøn overhaling: 30 nye træer og blomster i vejkanten

Søren Frichs Vej bliver snart en noget grønnere oplevelse at færdes på. Illustration: Aarhus Kommune

Stykket mellem Carl Blochs Gade og Ringgaden får træer, heller og blomster.

Annonce

AARHUS: Grønt er godt for øjnene, og med den logik in mente bliver Søren Frichs Vej mellem Carl Blochs Gade og Ringgaden snart rigtig god for gluggerne. I løbet af de nærmeste uger går Aarhus Kommune nemlig i gang med at skabe fartdæmpende heller, og plante 30 nye træer og blomster langs med vejen.

Samtidig kommer nye lyskryds i krydsene mellem Søren Frichs Vej/Carl Blochs Gade og henholdsvis P. Hiort Lorentzens Vej og A. Hertzums Vej. På den måder håber Bünyamin Simsek (V), rådmand for Teknik og Miljø, at det bliver nemmere for beboerne i området at bruge Godsbanearealet.

- Vi forbereder Søren Frichs Vej til at blive hovedfærdselsåre fra Godsbanearealerne og videre gennem brokvarteret. Træer er afgørende for, at de nye bykvarterer bliver attraktive steder at bo, og derfor er jeg glad for, at vi får plads til så mange langs bygaden. Det viser, at vi er seriøse med vores ambition om, at Aarhus skal have 10.000 træer inden 2025.

Projektet skal efter planen stå færdigt i maj 2019, og skal ifølge Aarhus Kommune også agere som en rettesnor for den videre udvikling af Søren Frichs Vej. Trafikken bliver i perioden påvirket i form af mere snævre veje og omkørsler for både cyklister og bilister - her kommer skilte til at vise vej igennem arbejdet på vejen.

Du kan se et før og efter billede af Søren Frichs Vej herunder - kør slideren frem og tilbage og se forandringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronaen har stadig godt fat i Aarhus: Ny stor stigning i antal smittede

Aarhus

Kæmpe smitteudbrud på populær bar: Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce