Annonce
Aarhus

Søren Frichs Vej får helt nyt udseende og lyskryds

Sådan ser en del af arbejdet på Søren Frichs Vej ud lige nu. Privatfoto

Arbejdet er lettere forsinket på grund af arbejde med ledninger.

AARHUS: En strækning på Søren Frichs Vej i Aarhus er gravet op og har været det i længere tid. Det undrer en læser, Egon Rasmusen.

Og ganske rigtigt, arbejdet er forsinket, men dog kun en uges tid, og til sommer er det hele overstået, oplyser Trafik og Veje i Aarhus Kommune.

Det handler om en ny vejprofil på Søren Frichs Vej. Der kommer cykelsti og fortov på begge sider af vejen, og der bliver lavet et nyt, større lyskryds ved Carl Blochs Gade og Søren Frichs Vej.

Arbejdet er lige nu cirka en uge forsinket på grund af problemer med ledningsarbejder, og det ventes, at hele vejen er bygget om til juni i år.

Annonce
Sådan bliver vejen, når den står klar. Animation: Trafik og veje

Kompliceret arbejde

At arbejdet har taget lang tid, skyldes, at det er kompliceret at bygge vejen om, når trafikken hele tiden skal opretholdes i begge retninger, oplyser Trafik og Veje.

- Vi forbereder Søren Frichs Vej til at blive hovedfærdselsåre fra Godsbanearealerne og videre gennem brokvarteret. Træer er afgørende for, at de nye bykvarterer bliver attraktive steder at bo, og derfor er jeg glad for, at vi får plads til så mange langs bygaden. Det viser, at vi er seriøse med vores ambition om, at Aarhus skal have 10.000 træer inden 2025, har rådmand Bünyamin Simsek tidligere sagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Uro efter politiskud i Gellerup: Påsatte brande og stenkast i løbet af natten

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce