Annonce
Aarhus

Søstrene Greene satser nu også på nethandel

Fra næste år kan Søstrene Grenes varer også købes online. Foto: Søren E. Alwan
Århusianske Søstrene Grene åbner netsalg næste år, men fortsætter ekspansionen af fysiske butikker.
Annonce

AARHUS: Søstrene Grene har flere end 240 butikker på verdensplan, og hidtil har den århusianske kæde ladet kunderne handle kun i de fysiske butikker. Det bliver der lavet om på nu.

I løbet af næste år bliver det muligt for de danske kunder at gå på opdagelse i Søstrene Grenes udvalg af varer online, at handle hjemmefra og få varerne leveret hjem til døren.

- Vi har fået mange henvendelser fra kunder, der gerne vil kunne se vores produkter på hjemmesiden og handle derfra, og vi er glade for snart at kunne efterkomme ønsket. For os handler det om at møde kunderne, hvor de er, og skabe værdi for dem, uanset om de besøger en af butikkerne eller online-universet, siger CEO Mikkel Grene i en pressemeddelelse, der også oplyser, at virksomheden har taget måneders tilløb til projektet.

Webshoppen er en del af en ny strategi for den familieejede virksomhed.

- Ambitionen er, at det digitale univers skal understøtte de fysiske butikker, der er rygraden i virksomheden, siger Mikkel Grene.

Tidspunktet for, hvor onlinehandlen går i gang, vil Mikkel Grene ikke sige noget om. Men han understreger, at det ikke vil gå ud over de fysiske butikker. Dem vil der stadig blive åbnet flere af, og til efteråret kommer Finland med som et nyt marked.

- Med den digitale del ser vi frem til at møde vores kunder på endnu flere platforme end i dag, siger Mikkel Grene.

Søstrene Grene er grundlagt i 1973 og er i 16 lande.

Søstrene Grene

Fra næste år vil Søstrene Grene også sælge varer på nettet.

Kæden er stiftet af Grene-familien i Aarhus i 1973 og har flere end 240 butikker i 16 lande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Mandagens coronatal: Smitten er lav i Aarhus, men tre områder trækker op

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Topscoreren, terrieren og keeperen var bedste AGF-spillere i Parken - mange andre tabte sutten i slutfasen

Annonce