Annonce
Aarhus

Søstrene Greene satser nu også på nethandel

Fra næste år kan Søstrene Grenes varer også købes online. Foto: Søren E. Alwan
Århusianske Søstrene Grene åbner netsalg næste år, men fortsætter ekspansionen af fysiske butikker.

AARHUS: Søstrene Grene har flere end 240 butikker på verdensplan, og hidtil har den århusianske kæde ladet kunderne handle kun i de fysiske butikker. Det bliver der lavet om på nu.

I løbet af næste år bliver det muligt for de danske kunder at gå på opdagelse i Søstrene Grenes udvalg af varer online, at handle hjemmefra og få varerne leveret hjem til døren.

- Vi har fået mange henvendelser fra kunder, der gerne vil kunne se vores produkter på hjemmesiden og handle derfra, og vi er glade for snart at kunne efterkomme ønsket. For os handler det om at møde kunderne, hvor de er, og skabe værdi for dem, uanset om de besøger en af butikkerne eller online-universet, siger CEO Mikkel Grene i en pressemeddelelse, der også oplyser, at virksomheden har taget måneders tilløb til projektet.

Webshoppen er en del af en ny strategi for den familieejede virksomhed.

- Ambitionen er, at det digitale univers skal understøtte de fysiske butikker, der er rygraden i virksomheden, siger Mikkel Grene.

Tidspunktet for, hvor onlinehandlen går i gang, vil Mikkel Grene ikke sige noget om. Men han understreger, at det ikke vil gå ud over de fysiske butikker. Dem vil der stadig blive åbnet flere af, og til efteråret kommer Finland med som et nyt marked.

- Med den digitale del ser vi frem til at møde vores kunder på endnu flere platforme end i dag, siger Mikkel Grene.

Søstrene Grene er grundlagt i 1973 og er i 16 lande.

Annonce

Søstrene Grene

Fra næste år vil Søstrene Grene også sælge varer på nettet.

Kæden er stiftet af Grene-familien i Aarhus i 1973 og har flere end 240 butikker i 16 lande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Tak for at alle magistrater og borgmesterens afdeling tager medansvar på det sociale område

Det sociale område i Aarhus Kommune skulle spare 90 millioner kroner i 2020. Det ville blandt andet gå ud over mennesker, som bor på bosteder, psykisk syge, unge hjemløse. 18. februar var der møde mellem budgetforligspartierne fra 2019, hvor partierne skulle indgå aftale om, hvorledes man skulle forholde sig til de 90 millioner kroners besparelser på det sociale område. Besparelserne blev i politisk sprog kaldt ”Balanceplan”. Inden da var der kommet ikke færre end 102 høringssvar fra privat personer, foreninger mv. Og 18. februar var der indkaldt til demonstration med sloganet ”En værdig balance ja tak! Balanceplan/besparelser nej tak”. Flere handicaporganisationer og fagforeninger var enten medarrangør eller støttede op om demonstrationen, og selvom det blæste og regnede, dukkede cirka 250 deltagere op. De 102 høringssvar og demonstrationen imod besparelserne må have gjort indtryk på forligspartierne, som dækker Enhedslisten, SF, Socialdemokratiet, Alternativet, Radikale Venstre, Konservative og Venstre, for i løbet af aftenen blev de enige om at lette på besparelserne på cirka 45 millioner kroner. Der skal altså ”kun” spares det halve af de 90 millioner kroner, som ellers var udgangspunktet. Det, som jeg er mest glad for, er, at alle Aarhus Kommunes magistrater samt borgmesterens afdeling hjælper til. Hvorfor skriver jeg det? Fordi der er tradition for, at magistraterne ikke hjælper hinanden, men har nok i deres egen magistrat. Nu har jeg boet i Aarhus Kommune siden 1993 og fulgt med i byrådsarbejdet siden 2000. For mig er det første gang, at alle magistrater og borgmesterens afdeling medfinansierer på et bestemt område – i dette tilfælde det sociale område. Desværre kan alle, som er under det sociale område, ikke friholdes for besparelser, og nogle vil nok også mene, at det kunne være gjort bedre. Men når jeg ser, at alle syv partier i forligskredsen har skrevet under, og der dermed ”kun” skal spares cirka 45 millioner kroner i stedet for de oprindelige 90, så gør det mig glad – også selvom jeg ikke har sat mig 100 procent ind i, hvor man på det sociale område skal spare de 45 millioner. Tusind tak, for at alle Aarhus Kommunes magistrater og borgmesterens afdeling tager medansvar og medfinansierer for at undgå for store huller på det sociale område.

Danmark

Podcast: Politik med Funding og Løvkvist - Mette F flygter fra venstreorienteret helvede i Fælledparken

Annonce