Annonce
forside

Søstrene Grene indtager hjertet af Paris

Klassisk musik er et hjertebarn for Søstrene Grene, så naturligvis blev kunderne i køen i Forum des Halles underholdt med smukke toner og dansere på stylter. Pressebillede

Aarhus/Paris: Siden 1100-tallet er der blevet gjort gode handler, søgt efter inspiration og ledt efter spændende fund på stedet i Paris, hvor butikscentret Forum des Halles ligger. Nu har Søstrene Grene skrevet sig ind i den historie med en ny butik, der åbnede i centret den 31. marts.

Forum des Halles har mellem 35 og 37 millioner besøgende om året. Centret ligger i hjertet af Paris, et stenkast fra det berømte Louvre museum. Da den nye Søstrene Grene-butik åbnede i centret forleden, var det med en kø af forventningsfulde handlende, der strakte sig ud fra indgangen og satte i bevægelse, da Søstrene Grenes CEO Mikkel Grene klippede den røde snor over og officielt åbnende butikken.

- Vi har fået en fantastisk varm velkomst. Det var en fornøjelse at gå rundt i butikken og høre kundernes positive kommentarer. Vi har aldrig udsalg eller slagtilbud, og vi uddeler ikke kuponer eller lignende, og alligevel kan vi skabe den slags køer foran vores butikker. Det fortæller mig, at vi har et stærkt koncept og en unik butiksoplevelse, siger Mikkel Grene.

Søstrene Grene ekspanderer heftigt i udlandet disse år. Butikken i Forum des Halles er den 10. Søstrene Grene-butik i Frankrig.

pcb

Pressebillede
Pressebillede
Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce