Annonce
Erhverv

Søstrene Grene kåret til Entrepreneur of the Year: Anna og Clara er midtjyske mestre i vækst

Søstrene Grenes første butik i Danmark, beliggende på Strøget i Aarhus. PR-foto

AARHUS: Søstrene Grene er Midtjyllands bedste virksomhed til vækst. Onsdag aften fik de nemlig overrakt prisen Entrepreneur of the Year i Region Midtjylland 2018, som rådgivnings- og revisionsfirmaet EY uddeler, ved et arrangement i Aarhus.

Og der var flere årsager til at det netop var Søstrene Grene, der løb med titlen, siger Jens Weiersøe Jakobsen, der er partner i EY og ansvarlig for region Midtjylland i EY Entrepreneur Of The Year.

- Den regionale jury peger blandt andet på et succesfuldt generationsskifte, hvor anden generation i familien har skabt vækst og internationalisering, har løftet kvalitet og sortiment og styrket leverandørforhold, blandt andet i Kina med fokus på egenproduktion og eget brand, siger han.

Med i juryen sidder blandt andre koncernchef og CEO for Systematic, Michael Holm og Henrik Holst Elstrøm, der er erhvervskundedirektør i Vækstfonden. Søstrene Grene skal nu konkurrere i landskonkurrencen, og især Region Midtjylland har imponeret juryen i år, siger Jens Weiersøe Jakobsen.

- Erhvervslivet i regionen har rigtig godt gang i hjulene, og vi har mange, der kan præstere høj vækst. Jeg syntes, at vi ser et meget bredt felt i år og vækst på tværs af sektorer. Der er blandt andet virksomheder inden for entreprise og byggeri og underleverandører til industrien, men også succeser inden for for eksempel rådgivning, design og e-handel. Der er en positiv afsmitning på virksomheder i hele regionen, siger han.

De fire andre nominerede til onsdagens prisoverrækkelse var Dacapo Stainless, Plantorama, Skatepro og AART Architects. Landskåringen finder sted 29. november i Forum i København.

Søstrene Grene var repræsenteret ved (fra venstre): Thomas Hejbøll, Group accounting manager, Mikkel Grene, CEO, Anette Nielsen, Retail accounting manager, Martin Kofoed Lundgaard, CFO. Foto: EY
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Annonce