Annoncørbetalt indhold

Sådan følger du byens hold - AGF - endnu tættere

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i Danmark og hele verden. Hvis du bare har fulgt lidt med i den danske fodbold, så har du højst sandsynligt hørt om fodboldklubben AGF, der stammer fra Århus.

Hvis du er en af de mange, der spiller på dansk fodbold, herunder AGF, så kan du med fordel kigge på denne liste over de bedste bookmakere i Danmark. Det er meget populært for fodboldfans at spille på deres hold, hvorfor det måske også kan være noget for dig.

Annonce

Er du fan af AGF, men føler du, at du kan følge dem lidt tættere, end du gør i forvejen? Så læs med nedenfor, hvor vi kommer med nogle bud på, hvordan du kan komme til netop det.

Køb et sæsonkort

Måske du allerede er sæsonkortholder og ser AGF spille på stadion hver anden weekend. Hvis ikke, så er det klart en af de bedste måder at følge klubben på. Du får måske ikke decideret nyheder omkring klubben på stadion. Til gengæld ser du kampene live, og dermed er du allerede foran alle andre, der ser det på TV.

Du får ligeledes et indblik i, hvordan stemningen er omkring klubben. Det er nemlig noget, der tydeligt bliver vist fra fans, træneren og spillerne på banen, når der bliver spillet kampe. Endelig er du med til at støtte klubben økonomisk, når du køber billetter (eller sæsonkort) til deres kampe.

Læs nyheder på hjemmesiden

Nogle fodboldklubber har et nyhedsbrev, hvor andre bruger deres hjemmeside til at dele nyheder omkring klubben. På AGF.dk kan du nemt og hurtigt finde ud af, hvad der sker med klubben.

På hjemmesiden deler de information omkring kampe, transfers, arrangementer og meget mere. Det vil resultere i, at du automatisk følger klubben lidt tættere.

Følg dem på sociale medier

Hvis du ikke ønsker at besøge hjemmesiden hver eneste dag, så kan det være en god idé at følge klubben på deres sociale medier. Her vil de som regel dele links direkte til nyheder, så du kun skal kigge ét sted.

På de sociale medier vil du ligeledes kunne finde highlights fra kampene og andet videomateriale fra forskellige arrangementer.

AGF Fanklub

AGF har en fanklub, der blev stiftet tilbage i 1992 (AGF Fanclub Aarhus).

Målet med fanklubben er at skabe et fundament for klubbens publikum og fans. Som medlem af fanklubben vil du få tilbudt fælles transport til alle AGF’s udekampe samt en masse andre aktiviteter.

Grundet vores digitale verden er der i dag rigtig mange muligheder for at følge din klub tættere. Det er nemlig nemt og hurtigt at få adgang til alle nyheder om AGF, for du skal bare finde telefonen frem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.