Annoncørbetalt indhold

Sådan opretter du en blog

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Drømmer du om at oprette en blog, hvor du kan dele dine tanker med andre, er du måske lidt i tvivl om, hvor du egentlig skal starte henne. Det er en god ide, at du starter med at finde det webhotel, som du gerne vil oprette din blog hos. De fleste webhoteller tilbyder 1 klik installation af programmer til at opbygge hjemmesider og blogs i. Du kan dermed meget hurtigt komme i gang, når du først har fundet et webhotel.

Når du skal vælge et webhotel, bør du se på, hvor meget plads du har brug for til din hjemmeside, hvilket sprog kundeservice er på, og selvfølgelig tænke over, hvor meget du er villig til at betale. I starten vil din blog ikke fylde særlig meget, og du kan derfor sagtens klare dig med de billigste abonnementer og den mængde serverplads, der er med dem. Det er typisk 10 GB. Hvis din blog får succes, og du får brug for mere plads, kan du altid opgradere senere.

Annonce

Hvilket sprog, kundeservice er på, kommer an på, hvordan du gerne vil have hjælp. Mange synes, at det er rart at kunne få hjælp på dansk, da det kan gøre det nemmere at forstå, hvad du skal gøre.


Find et domæne til din blog

Når du har fundet det rette webhotel, skal du også have fundet frem til det rette domæne for at kunne oprette din blog. Domænet er det, din blog hedder. Altså det, som folk skal søge på for at finde dig. Hvert domæne er unikt, og du kan derfor godt komme ud for, at dine første ideer er blevet taget af andre. Det er derfor en god ide, at du har nogle forskellige forslag, så du ikke bliver skuffet, hvis dit yndlingsdomæne ikke er ledigt.


Sæt nemt selv bloggen op

Når du har fundet et Webhotel og et domæne, kan du komme i gang med at sætte bloggen op. Stort set alle webhoteller tilbyder 1 klik installation af Wordpress. Det er det mest brugte program i verden til at opbygge blogs og hjemmesider i.

Det skyldes, at det er meget intuitivt og nemt at gå til, hvor der for eksempel er forskellige temaer, der kan hjælpe dig med at få det ønskede udseende, og plug-ins, der kan hjælpe dig med at få de ønskede funktioner. Selv hvis du ikke har særlig stor teknisk erfaring, vil du sagtens kunne bruge det og opbygge din egen blog i det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.