Annonce
112

Sad i bilen og ventede på joint: Blev flået ud, tæsket og røvet af mand med 'slikhår'

To unge mænd blev sent lørdag aften/tidlig søndag nat overfaldet og røvet på parkeringspladsen ved kirken i Gellerup. Der er et forholdsvis godt signalement af en af gerningsmændene, der havde en speciel frisure. Arkivfoto: Niki Ranch Nielsen
To unge mænd blev natten til søndag hevet ud af deres bil og tæsket og berøvet tæt på Gellerup Kirke. En af gerningsmændende havde 'slikhår' og var barberet skaldet i siderne.
Annonce

AARHUS V: Natten til søndag 22. december udspillede der sig en bizar voldssag på Gudrunsvej ved Gellerupparken.

To mænd på 19 og 20 år sad efter eget udsagn i deres bil på parkeringspladsen ved Gellerup Kirke og ventede på, at der skulle komme en person og sælge dem en joint.

I stedet blev bildørene pludselig flået op af flere personer, der først slog løs på de to unge mænd inde i bilen. Derefter blev de hevet ud og sparket flere gange i hovedet.

Gerningsmændene stjal efterfølgende de to unge mænds telefoner og punge, og afslutningsvist blev de to truet verbalt, ligesom der også blev fremvist en pistollignende genstand.

Annonce

Godt signalement

Det ene af ofrene meldte efterfølgende overfaldet til politiet, der modtog anmeldelsen klokken 00.40 natten til søndag.

Ifølge vagtchef ved Østjyllands Politi, Peter Hallstrøm, kunne de to ofre efterfølgende ikke sige præcis, hvor mange gerningsmænd, der havde været.

De var dog i stand til at give et forholdsvis detaljeret signalement af en af gerningsmændenee, der havde en særlig frisure. Han beskrives som:

Mellemøstlig af udseende, 175-180 cm høj, 20-25 år. Mandens hår var redt tilbage i 'slikhår' og muligvis bundet sammen i en lille hestehale samtidig med, at han var helt skaldet i siderne.

Kan nogen genkende den beskrivelse, kan Østjyllands Politi kontaktes på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Handelsgymnasium i Viby sender 1.100 elever hjem: Coronasmitte lukker endnu et uddannelsessted i Aarhus

Aarhus

Coronasmitte: Marselisborg Gymnasium sender alle elever hjem resten af ugen

Annonce