x
Annonce
Aarhus

Salg af mærkevarejakke udviklede sig voldsomt: Sælger truet med kniv

Politiet søger oplysninger i forbindelse med en episode, hvor en sælger af en jakke blev truet med kniv. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

AARHUS: En 25-årig mand måtte mandag aften flygte ud af Magasins parkeringshus i Aarhus, efter at han var blevet truet med en kniv.

Hele episoden begyndte tidligere på dagen, hvor han blev kontaktet af en mand, der var interesseret i at købe mærkevarejakken, den 25-årige havde sat til salg på en side på Facebook.

Sælger og den interesserede køber aftalte, at pengene skulle straksoverføres, når de mødtes. De aftalte at mødes ved Magasins parkeringshus i Aarhus C.

Da den den 25-årige var ankommet til stedet ved 18.30-tiden, fik han en besked fra køberen om at komme til p-husets 4. sal. Da han kom op af trappen, stod der en person, som sælger mente måtte være ham, han skulle handle med. De to parter havde en kort dialog om jakken, der blev vist frem for køberen.

Annonce

Truet med kniv

Herefter fulgte så en meget brugt fremgangsmåde.

Køberen viste et skærmbillede på sin telefon, hvor det fremgik, at pengene var blevet overført. Men da den 25-årige tjekkede sin egen mobilbank kunne han ikke se, at der var gået penge ind. Han gav derfor køberen sin telefon og bad ham om at ringe til sin bank og sikre, at pengene blev overført med det samme.

Pludselig kom der en ukendt mand frem bag en gul dør. Han pegede på den 25-årige med en kniv, hvilket fik den 25-årige til at løbe væk med manden med kniven efter sig, indtil han løb ud af døren.

Hverken manden med kniven eller køberen kom med ud.

Politiet efterlyser vidner

Køberen beskrives som:

 • Mand
 • Ca. 160 cm. Høj
 • Spinkel af bygning
 • Mørk i huden – muligvis af somalisk herkomst
 • 18-23 år gammel
 • Havde fedtet, krøllet og mellemlangt afrohår
 • Var iført en mørkeblå jakke eller frakke til midt på lårerne og med lille pels som krave
 • Havde en barneagtig stemme.

Manden med kniven beskrives som:

 • Mand
 • Somalisk af udseende
 • Ca. 185 cm høj
 • 18-24 år gammel
 • Almindelig til spinkel af bygning
 • Var iført en sort Moncler-jakke med hætten over hovedet

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set de to personer, da de ankom eller forlod stedet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Øllet kunne alligevel blive billigere: Lørdag er de gyldne dråber gratis på Aarhus-værtshus

Annonce