Annonce
Aarhus

Salling i gavehumør: Giver en million til Tall Ship Races

Tall Ships Races var i Aarhus i 2007 og 2013. Her sejler bådene fra byen i 2013. Foto: Axel Schütt
Verdens største og flotteste skoleskibe fra 19 lande er i Aarhus 1.-4. august.
Annonce

AARHUS: De kæmpestore sejlskibe kommer til Aarhus igen fra 1. til 4. august. Tall Ships Races besøger byen, ligesom sejlracet gjorde det i 2007 og 2013.

Det koster omkring 12 millioner kroner at afvikle så stort et arrangement, og arrangøren det kommunale Aarhus Events glæder sig over, at Købmand Herman Sallings Fond netop har bidraget med en million kroner. Tidligere har Spar Nord Fonden lagt 850.000 kroner i arrangementet, der også støttes af Hempel Fonden og A.P. Møller Fonden, der hver har bidraget med 750.000 kroner.

Der er lagt op til en stor folkefest, når nogle af verdens største og flotteste sejlskibe danner ramme om fire dages maritim fest på havnepladserne omkring Dokk1.

Kapsejladsen for skoleskibe afgøres 1. august, og det er første gang, Aarhus er udpeget som finaleby i den internationale konkurrence. Arrangørerne håber på flere end 400.000 gæster. - I Salling Fondene vil vi gerne give noget tilbage til vores mange kunder og ansatte, siger næstformand i Salling Fondene, Karin Salling. Salling Fondene var også en del af sidste års VM i Sejlsport, ligesom fondene har doneret Havnebadet, Udsigtstårnet, Dokk1s legeplads og det meget populære springvand af Jeppe Hein på Havnepladsen. The Tall Ships Races betyder, at nogle af verdens største og flotteste skoleskibe fra 19 lande lægger til kaj, og det vil være muligt at komme om bord på flere af skibene. Et af de tidligere års meget populære skibe har allerede meldt sin ankomst. Det er det mexicanske Cuauhtemoc, hvor besætningen står syngende i masterne ved indsejlingen.

Læs mere på www.tsraarhus.dk

Tall Ships Races

Tall Ships Races foregår Aarhus 1.-4. august. Skoleskibe fra 19 lande deltager, og der er masser af arrangementer i forbindelse med skibenes besøg. Aarhus var også vært for Tall Ships Races i 2007 og 2013.
Annonce
Annonce
Aarhus

Ung mand skuddræbt i Aarhus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bakken Bears

Skrækpulje venter Bears i Champions League: - Det bliver nogle fantastiske kampe

Bakken Bears For abonnenter

Kommentar: Danmark har aldrig set et bedre hold end det Bakken Bears har lige nu

Annonce