Annonce
Aarhus

Salling Rooftop åbner nyt væksthus

Nu får Salling Rooftop også et væksthus, der indvies på lørdag. Foto: Kim Haugaard
Åbningsfest lørdag for alle med underholdning, mad og mere plads til gæsterne.

AARHUS: Salliong Rooftop får et nyt væksthus med flere funktioner, og det åbner lørdag med et arrangement, hvor alle kan være med.

Åbningsfesten begynder klokken 10.

Udvidelsen er et overdækket café- og eventområde. Her kan gæster begynde lørdagen med gratis kaffe og croissant, mens Christian Vuust og Jens Mikkel Madsen spiller jazz.

Udvidelsen kommer efter, at Salling i februar kunne fortælle, at flere end to millioner mennesker har besøgt den 2000 kvadratmeter store tagterrasse. Det nye væksthus skal blandt andet bruges til koncerter, lukkede arrangementer for private og virksomheder samt mere caféplads til gæsterne.

Det nye væksthus skal blandt andet huse indendørs arrangementer og events med op til 80 personer, hvor gæsterne kan nyde panoramaudsigten over Aarhus Bugten, Aarhus Ø, Marselisskoven og på klare dage kig helt til Djursland.

Indretningen bliver ligesom det nuværende væksthus med fokus på at skabe afslappende, moderne omgivelser med loungemøbler, masser af grønne planter og interiør i træ.

Annonce

Åbningsfest

Programmet for lørdag:

Kl. 10-12: Kaffe, croissanter og live jazz

Kl. 14-18: DJ Kasper Hollænder og cocktails

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Racisme skal standses og andet end det

Et fodboldstadion har sin egen retorik. Der er næsten ingen grænser for, hvad publikum tillader sig at råbe efter aktørerne på banen. Det gælder både spillere og dommere, som bliver udsat for tilråb, som kunne have kostet en dom, hvis de var blevet råbt på åben gade. Men stadions har deres egne regler. Mere bliver tilladt indenfor end udenfor. Racisme burde slet ikke forekomme, heller ikke på fodboldstadions. Ethvert menneske har ret til respekt uanset hudfarve, og det er godt, at der nu bliver taget fat på at standse racismen på internationalt niveau. I yderste instans skal en fodbolddommer afbryde en kamp, hvis racistiske tilråb bliver gentaget. Det skete to gange i Bulgarien-England forleden. Men kampen blev spillet færdig. Reglen er ikke uden problemer. Hvis et hold er bagud, og tilhængerne ønsker at få kampen standset, kan de råbe racistiske udtryk, så dommeren må gribe ind. Og så ekstrem som sport på øverste niveau er blevet, er mange parate til at udnytte enhver regel og mulighed for at vinde eller undgå at tabe. Et andet sted kan vi begynde. Herhjemme sker det meget ofte, at tilskuerne råber "ludersøn" efter en dommer, hvis de mener, han har dømt forkert - selvfølgelig mod deres eget hold. Det tilråb er krænkende og uholdbart, og Dansk Boldspil-Union bør give dommeren eller endnu bedre fjerdedommeren ret til at standse kampen, når tilråbet forekommer. I gentagne tilfælde kan han standse kampen helt. Det er også upassende, når fodboldlandsholdet og andre hold synger den sejrssang, som slutter med "store patter". Det er plat og lummert. Selv om der kan være voldsomme fysiske udfoldelser, når det går hårdest til i fodbold, kan spillet også være elegant. Stemningen på et stadion kan være fantastisk og hjertegribende, og stedet bør ikke være skueplads for latrinære, platte, upassende og racistiske tilråb. Det vil også klæde spillet, hvis elegancen føres videre, når kampen er forbi. Spontan jubel og glæde hører med, og den skal der selvfølgelig være plads til, men den kan også udføres værdigt.

Annonce