Annonce
Aarhus

Salling Rooftop åbner nyt væksthus

Nu får Salling Rooftop også et væksthus, der indvies på lørdag. Foto: Kim Haugaard
Åbningsfest lørdag for alle med underholdning, mad og mere plads til gæsterne.

AARHUS: Salliong Rooftop får et nyt væksthus med flere funktioner, og det åbner lørdag med et arrangement, hvor alle kan være med.

Åbningsfesten begynder klokken 10.

Udvidelsen er et overdækket café- og eventområde. Her kan gæster begynde lørdagen med gratis kaffe og croissant, mens Christian Vuust og Jens Mikkel Madsen spiller jazz.

Udvidelsen kommer efter, at Salling i februar kunne fortælle, at flere end to millioner mennesker har besøgt den 2000 kvadratmeter store tagterrasse. Det nye væksthus skal blandt andet bruges til koncerter, lukkede arrangementer for private og virksomheder samt mere caféplads til gæsterne.

Det nye væksthus skal blandt andet huse indendørs arrangementer og events med op til 80 personer, hvor gæsterne kan nyde panoramaudsigten over Aarhus Bugten, Aarhus Ø, Marselisskoven og på klare dage kig helt til Djursland.

Indretningen bliver ligesom det nuværende væksthus med fokus på at skabe afslappende, moderne omgivelser med loungemøbler, masser af grønne planter og interiør i træ.

Annonce

Åbningsfest

Programmet for lørdag:

Kl. 10-12: Kaffe, croissanter og live jazz

Kl. 14-18: DJ Kasper Hollænder og cocktails

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Cigaretpriser: Forhåbentlig er prisstigning et stærkere våben end skrækbilleder

En kulsort rygerlunge. Rådne tænder. Eller en person, der hoster blod op. Det er billeder, som siden starten af 2012 har prydet cigaretpakker, og som altså i mere end syv år har skullet få folk til at holde op med at ryge, for - som billederne så tydeligt viser - det er nemlig dødsensfarligt. Men der er ikke kommet færre rygere de senere år. Og desværre er endnu flere unge begyndt at ryge. Faktum må altså være, at folk er fuldstændig ligeglade med skrækbilleder og skræmmekampagner; de ryger, hvis de har lyst til at ryge. Og faktum er altså også, at folk selv må bestemme, om de vil ryge eller ej. Om ganske få måneder bliver det dyrere at være ryger i Danmark. Fra 1. april 2020 stiger en pakke cigaretter til 55 kroner, og fra 1. januar 2022 stiger den igen til 60 kroner. Det er en del af finansloven, hvor det er blevet politisk bestemt. Men hvorfor ikke endnu dyrere, når nu det er så usundt at ryge? Det simple og hurtige svar er, at rygerne også er vælgere, og ikke ret mange - hvis nogen - politikere ønsker at blive for meget uvenner med vælgerne. Derfor en mindre prisstigning, så de rygende vælgere kun bliver lidt sure og måske glemmer det igen efter et stykke tid. En mindre prisstigning er bedre end ingen prisstigning, når det skal ses med sundhedsbriller på. Og en mindre prisstigning er et skridt på vejen mod færre rygere, og selv om skridtet ikke umiddelbart ser særligt stort ud, så er det trods alt et skridt i den rigtige retning. Næste skridt tages i 2022, hvor prisen stiger til 60 kroner for en pakke cigaretter. Om det så er nok til at skræmme de unge rygere væk vides ikke, det må tiden vise. For det er primært de unge og de kommende rygere, der skal skræmmes fra at ryge. For de ældre rygere - og dem, der har råd - betyder så lille en prisstigning formentlig ikke noget. De ryger, fordi de har lyst, og fordi, de har råd til det. Men vi skal - igen med sundhedsbrillerne på - have stoppet de yngre rygere, så de ikke bliver en del af den statistik fra Sundhedsstyrelsen, der fortæller os, at der årligt dør 13.600, hvor rygning kan angives som årsag. Skrækbilleder og skræmmekampagner virker ikke, men forhåbentlig kan en prisstigning vise sig mere effektiv.

Aarhus

Gaslugt fra restaurant: Politi og brandvæsen rykket talstærkt ud til Jægergårdsgade

Aarhus

Så skete det igen: Kvinde snydt af falsk bank-sms

Annonce