Annonce
Erhverv

Samarbejde genopstår: Århus Charter-turister skal igen flyve SAS

Henrik G. Jensen, bureauchef hos Århus Charter i Marselisborg Lystbådehavn glæder sig over SAS-aftalen sammen med flyselskabet charter sales manager Mikael Nilson. Foto: Århus Charter
Århus Charter har tidligere fløjet selskabets turister på charter med SAS fra Lufthavn. Nu genopstår samarbejdet.

AARHUS: Århus Charters turister skal igen boarde et SAS-fly, når de drager syd på og skal på charterferie fra Aarhus Lufthavn.

Selskabet, der holder fast i Århus med bolle Å, har igen indgået en aftale med det skandinaviske luftfartselskab med base fra netop Aarhus Lufthavn.

Næste sommer satser Aarhus-bureauet dermed i højere grad på hjemmebanen Aarhus Lufthavn, som det udtrykker det i en pressemeddelelse. Det sker med den ny flyaftale med SAS, der er med til at øge selskabets kapacitet med knap 10 procent henover sommeren og 17 procent henover hele året.

- Vi glæder os meget over den her aftale, som sikrer os den kvalitet og det serviceniveau, som er synonym med Århus Charter. Det er SAS garant for, og med nyere Airbus-fly får vore gæster god komfort, mens de bliver betjent af dansk personale. Det er noget, vores gæster efterspørger, og vi bestræber os hver dag på at levere på de parametre. SAS kommer til at flyve hovedparten af vores sommerprogram til blandt andet Zakynthos, Mallorca, Cypern og Kreta, chef for Århus Charter, Henrik G. Jensen, som dermed genoptager et godt parløb fra tidligere år.

- Vi er rigtigt glade for aftalen med Århus Charter, som vi tidligere har haft et godt samarbejde med, og vi er glade for, at vi på den måde kan manifestere både vores egen og Århus Charters tilstedeværelse i Aarhus Lufthavn. Det er to parter, der passer godt sammen med et højt kvalitetsniveau, og det kommer de rejsende til gode, siger Mikael Nilsson, Manager Charter Sales hos SAS, der sammen med Henrik G. Jensen ser frem til, at Århus Charter endnu gang kan øge udbuddet fra Aarhus Lufthavn.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Tiltalt for voldtægt af fire unge kvinder: Ung mands sexliv rulles op i detaljer i godt fyldt retssal

Leder For abonnenter

Racisme skal standses og andet end det

Et fodboldstadion har sin egen retorik. Der er næsten ingen grænser for, hvad publikum tillader sig at råbe efter aktørerne på banen. Det gælder både spillere og dommere, som bliver udsat for tilråb, som kunne have kostet en dom, hvis de var blevet råbt på åben gade. Men stadions har deres egne regler. Mere bliver tilladt indenfor end udenfor. Racisme burde slet ikke forekomme, heller ikke på fodboldstadions. Ethvert menneske har ret til respekt uanset hudfarve, og det er godt, at der nu bliver taget fat på at standse racismen på internationalt niveau. I yderste instans skal en fodbolddommer afbryde en kamp, hvis racistiske tilråb bliver gentaget. Det skete to gange i Bulgarien-England forleden. Men kampen blev spillet færdig. Reglen er ikke uden problemer. Hvis et hold er bagud, og tilhængerne ønsker at få kampen standset, kan de råbe racistiske udtryk, så dommeren må gribe ind. Og så ekstrem som sport på øverste niveau er blevet, er mange parate til at udnytte enhver regel og mulighed for at vinde eller undgå at tabe. Et andet sted kan vi begynde. Herhjemme sker det meget ofte, at tilskuerne råber "ludersøn" efter en dommer, hvis de mener, han har dømt forkert - selvfølgelig mod deres eget hold. Det tilråb er krænkende og uholdbart, og Dansk Boldspil-Union bør give dommeren eller endnu bedre fjerdedommeren ret til at standse kampen, når tilråbet forekommer. I gentagne tilfælde kan han standse kampen helt. Det er også upassende, når fodboldlandsholdet og andre hold synger den sejrssang, som slutter med "store patter". Det er plat og lummert. Selv om der kan være voldsomme fysiske udfoldelser, når det går hårdest til i fodbold, kan spillet også være elegant. Stemningen på et stadion kan være fantastisk og hjertegribende, og stedet bør ikke være skueplads for latrinære, platte, upassende og racistiske tilråb. Det vil også klæde spillet, hvis elegancen føres videre, når kampen er forbi. Spontan jubel og glæde hører med, og den skal der selvfølgelig være plads til, men den kan også udføres værdigt.

Aarhus

Bølge af indbrud i fritidshuse: Kan være samme gerningsmænd

Annonce