Annonce
Erhverv

Samarbejde genopstår: Århus Charter-turister skal igen flyve SAS

Henrik G. Jensen, bureauchef hos Århus Charter i Marselisborg Lystbådehavn glæder sig over SAS-aftalen sammen med flyselskabet charter sales manager Mikael Nilson. Foto: Århus Charter
Århus Charter har tidligere fløjet selskabets turister på charter med SAS fra Lufthavn. Nu genopstår samarbejdet.

AARHUS: Århus Charters turister skal igen boarde et SAS-fly, når de drager syd på og skal på charterferie fra Aarhus Lufthavn.

Selskabet, der holder fast i Århus med bolle Å, har igen indgået en aftale med det skandinaviske luftfartselskab med base fra netop Aarhus Lufthavn.

Næste sommer satser Aarhus-bureauet dermed i højere grad på hjemmebanen Aarhus Lufthavn, som det udtrykker det i en pressemeddelelse. Det sker med den ny flyaftale med SAS, der er med til at øge selskabets kapacitet med knap 10 procent henover sommeren og 17 procent henover hele året.

- Vi glæder os meget over den her aftale, som sikrer os den kvalitet og det serviceniveau, som er synonym med Århus Charter. Det er SAS garant for, og med nyere Airbus-fly får vore gæster god komfort, mens de bliver betjent af dansk personale. Det er noget, vores gæster efterspørger, og vi bestræber os hver dag på at levere på de parametre. SAS kommer til at flyve hovedparten af vores sommerprogram til blandt andet Zakynthos, Mallorca, Cypern og Kreta, chef for Århus Charter, Henrik G. Jensen, som dermed genoptager et godt parløb fra tidligere år.

- Vi er rigtigt glade for aftalen med Århus Charter, som vi tidligere har haft et godt samarbejde med, og vi er glade for, at vi på den måde kan manifestere både vores egen og Århus Charters tilstedeværelse i Aarhus Lufthavn. Det er to parter, der passer godt sammen med et højt kvalitetsniveau, og det kommer de rejsende til gode, siger Mikael Nilsson, Manager Charter Sales hos SAS, der sammen med Henrik G. Jensen ser frem til, at Århus Charter endnu gang kan øge udbuddet fra Aarhus Lufthavn.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Det her er Aarhus’ bedst bevarede hemmelighed

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Musikken fylder Aarhus: Så er der Spot-party i provinsen

Aarhus For abonnenter

Bekymret familiefar kæmper for at få vished: Har mine børn leget i giftigt brandskum og taget skade af det?

Debat

Ulovlige byggerier i Aarhus: Det skal nok blive kønt, hvis alle bare får tilgivelse

Kultur

Se video med Tom Kristensens Le Mans-bil bygget 1:1 i Lego

Alarm 112

Politiet søger hjælp til at identificere medgerningsmand: Overfaldt tre mænd samme aften

AGF For abonnenter

Skadesoverblik i AGF: Knæskade driller Gift Links

Erhverv

Virksomheder mangler hænder: DA-boss vil skærpe sanktioner for ledige, der ikke tager et job

Aarhus

Kæmpe læk af personnumre i Aarhus: Lange lister med fortrolige cpr-numre lå på kommunal hjemmeside

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Kultur For abonnenter

Århusianske Iomfro er Spot-debutant og efterspurgt af kronprinsparret: - Det er virkelig dejligt, at folk ser en kvalitet i det, jeg laver

Alarm 112

Drabet på Væddeløbsbanen: Modstridende forklaringer mudrer billedet af drabet

Annonce