Annonce
Livsstil

Samarbejde med Aarhus-kok: Lidl er også blevet Michelin

Michelin-kokken Wassim Hallal er indehaver af Frederikshøj og er manden bag en gourmet-serie til supermarkedskæden Lidl. Foto: Axel Schütt

Lidl er inviteret med til Michelin-event på rådhuset på grund af kædens samarbejde med Wassim Hallal.

AARHUS: For få måneder siden var der nok ikke mange, der ville have nævnt den tyske supermarkedskæde Lidl i samme sætning som Michelin-stjerner.

Kæden indgik dog for nylig et samarbejde med Aarhus-kokken og indehaver af en Michelin-stjerne, Wassim Hallal, der har produceret omkring 150 kvalitetsprodukter til salg i de danske butikker. Derfor er Lidl i år en del af Michelin-fejringen, når der er Michelin Star Revelation Viewing Event på rådhuset mandag aften sideløbende med stjerneuddelingen i Musikhuset.

- Vi udvider hele tiden grænserne for, hvad discount er og kan være. En udvikling, der sker, fordi vi følger og tilpasser os de tendenser, vi ser i samfundet. Den gode kvalitet er en del af vores DNA, og vi oplever, at kunderne i stigende grad ønsker at kunne lægge kvalitetsprodukter, og også gerne gourmetprodukter, i indkøbskurven, siger Mikko Forsström, indkøbsdirektør, i en pressemeddelelse.

Annonce

Fælles passion

Wassim Hallal har skabt serien WH i Lidl, som produceres af en række småproducenter rundt i det meste af landet. En af dem er Mayoriet på Samsø.

- Vi er perfektionister i alt, hvad vi gør, og derfor er samarbejdet med Wassim og Lidl ideelt for os, da de forstår vores tankegang og passion og kræver det bedste. Hver gang. Og så er det da bestemt ikke hver dag, at ens produkter gives ud som smagsprøver til de bedste kokke i Norden, siger medejer Jakob Buchbjerg i meddelelsen.

Lidl har ved eventen på rådhuset en stand, hvor gæsterne kan møde dagligvarekædens indkøbere og smage på udvalgte kvalitetsprodukter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce