Annonce
Livsstil

Samarbejde med Aarhus-kok: Lidl er også blevet Michelin

Michelin-kokken Wassim Hallal er indehaver af Frederikshøj og er manden bag en gourmet-serie til supermarkedskæden Lidl. Foto: Axel Schütt

Lidl er inviteret med til Michelin-event på rådhuset på grund af kædens samarbejde med Wassim Hallal.

Annonce

AARHUS: For få måneder siden var der nok ikke mange, der ville have nævnt den tyske supermarkedskæde Lidl i samme sætning som Michelin-stjerner.

Kæden indgik dog for nylig et samarbejde med Aarhus-kokken og indehaver af en Michelin-stjerne, Wassim Hallal, der har produceret omkring 150 kvalitetsprodukter til salg i de danske butikker. Derfor er Lidl i år en del af Michelin-fejringen, når der er Michelin Star Revelation Viewing Event på rådhuset mandag aften sideløbende med stjerneuddelingen i Musikhuset.

- Vi udvider hele tiden grænserne for, hvad discount er og kan være. En udvikling, der sker, fordi vi følger og tilpasser os de tendenser, vi ser i samfundet. Den gode kvalitet er en del af vores DNA, og vi oplever, at kunderne i stigende grad ønsker at kunne lægge kvalitetsprodukter, og også gerne gourmetprodukter, i indkøbskurven, siger Mikko Forsström, indkøbsdirektør, i en pressemeddelelse.

Annonce

Fælles passion

Wassim Hallal har skabt serien WH i Lidl, som produceres af en række småproducenter rundt i det meste af landet. En af dem er Mayoriet på Samsø.

- Vi er perfektionister i alt, hvad vi gør, og derfor er samarbejdet med Wassim og Lidl ideelt for os, da de forstår vores tankegang og passion og kræver det bedste. Hver gang. Og så er det da bestemt ikke hver dag, at ens produkter gives ud som smagsprøver til de bedste kokke i Norden, siger medejer Jakob Buchbjerg i meddelelsen.

Lidl har ved eventen på rådhuset en stand, hvor gæsterne kan møde dagligvarekædens indkøbere og smage på udvalgte kvalitetsprodukter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce