Annoncørbetalt indhold

Sammenligningstjenester for kviklån gør op med luksusfælden

Et program som Luksusfælden på TV3 har i mange år haft fokus på forbrugere som står i stor gæld, blandt andet på grund af dyre kviklån. Dermed har mange danskere i dag et billede af at der kun findes dyre kviklån og at det kun er folk som enten er ufornuftige eller står i økonomiske vanskeligheder, som optager et kviklån. Virkeligheden ser dog noget anderledes ud, da kviklån i visse situationer godt kan være den rette beslutning. Det handler blot om ansvarlighed og overblik!

Overblik via sammenligningstjenesterSammenligningstjenester er en kæmpe hjælp for dig, der ønsker at låne penge på en hurtig og ansvarlig måde. De gør som regel alt det krævende sorteringsarbejde for dig, så du ikke er nødsaget til at bruge din tid på at kigge samtlige låneudbydere igennem for at finde et lån, som passer til dig og dine behov.

Sammenligningstjenester som kviklaan-guide.dk skaber gennemsigtighed og gør dermed optagelsen af lån så uproblematisk som muligt. Gennemsigtigheden sikrer dig også i højere grad mod at vælge de dyre kviklån, da du via en liste over lån nemt får overblik over de enkelte låneudbyderes krav og lånevilkår.

Ved at sammenligne lånene på markedet, tager du styring over låneprocessen og tager ansvar i beslutningen om at låne penge. Ved at tage styring, mindsker du risikoen for at skulle døje med skyhøje renter eller ubehagelige overraskelser, idet du via sammenligningstjenesten allerede har gjort dig bekendt med vilkårene for lånet. Husk dog altid at læse det med småt og sammenlign altid lånene på et fornuftigt grundlag.

Nedenfor kan du kort læse om de parametre som vil have indflydelse på prisen på dit kviklån.

Sammenlign kviklån ud fra følgende parametre:1. Rente og ÅOPRenten fortæller dig hvor stor en procentdel af lånebeløbet du skal betale hver måned, hvilket vil sige at renten er med til at bestemme din månedlige ydelse.

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og er anvendelig som indikator for prisen på dit lån, hvis løbetiden strækker sig over minimum ét år. Det skyldes at tallet viser de årlige omkostninger for lånet.

Ved ÅOP er alle omkostninger inkluderet - også de forskellige gebyrer som kan være gældende.

2. Beløbsgrænse og løbetidNogle låneudbydere stiller specifikke krav til hvor mange penge du kan låne hos dem. Som regel ligger beløbsgrænsen fra 100-10.000 kroner for kviklån, hvilket er et forholdsvis lille lånebeløb.

Løbetiden kan i høj grad variere, da der er nogle kviklån som tilbyder en lang løbetid og gør dermed den månedlige ydelse lavere.

Dog skal du være opmærksom på, at en lang løbetid ofte indebærer flere renteomkostninger, hvorfor en kort løbetid kan gøre lånets endelige pris billigere.

NB! Husk at vælge låntype ud fra din økonomi og sikre dig at du har råd til at betale den månedlige ydelse.

3. Svar-og udbetalingstidSvartid og udbetalingstid er ofte forholdsvis korte når det kommer til kviklån. Men derfor kan det alligevel godt være et parameter som bør have indflydelse på dit valg af låneudbyder. Har du eksempelvis akut brug for pengene? Så har du formentlig et ønske om svar inden for samme dag eller måske endda få timer.

4. Krav og betingelserLigesom du stiller krav til din låneudbyder, stilles også få krav til dig som låntager. Du må først og fremmest ikke være registreret i RKI hvis du ønsker at låne penge. Derudover stiller de fleste låneudbydere krav til din minimumsalder. Det kan være en udfordring at finde et lån som 18-årig, men det er ikke helt umuligt.

Endvidere har din økonomi også noget at skulle have sagt når du låner penge. Hvis du som låntager eksempelvis har taget 10 lån i forvejen, opstår der en usikkerhed for låneudbyderen, i forhold til om du har de økonomiske ressourcer til at betale pengene tilbage til dem. Derfor kan det enten bliver dyrere eller sværere at blive godkendt af en låneudbyder, hvis din økonomi ikke ser nogenlunde fornuftig ud når du ansøger.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.