Annonce
Navne

Sans for perler har bragt århusianer verden rundt

Kira Høg Kampmann
Annonce

40 Perlegradér Kira Høg Kampmann, Frederiksberg, tidligere Aarhus, fylder mandag 21. maj 40 år.

Kira Høg Kampmann stiftede i 2004 virksomheden Marc'Harit, som importerer og formidler perler i hele verden med hovedsæde i København.

Hun voksede op i Aarhus og tog i 1997 afgang fra Rudolf Steiner Skolen. Herefter var hun på et års studieophold i Montpellier i Frankrig og tog så til Venezuela for at studere havmiljø. Som 21-årig kom hun med SY Flash IV på en marinbiologisk studietur fra Panama til New Zealand, og et ophold på en atol i Fransk Polynesien vakte hendes passion for perler. Hun boede på Tahiti i en årrække og lærte alt om perler fra podning til gradering, samtidig med at hun som online-studerende fulgte kurser i markedsføringsøkonomi ved International Business Academy i Kolding og var i erhvervspraktik i såvel Kina som Australien. Hun afsluttede sit ophold på Tahiti med at blive perlegradér for perlekooperativet The Tahitian Pearl Producers i Papetee, før hun i 2004 vendte hjem til Danmark og åbnede eget firma, der i dag leverer perler til guldsmede, smykkedesignere og smykkefabrikanter i hele verden.

Ved siden af sit professionelle virke har hun uddannet sig til yogalærer og holistisk coach, og hun har siden 2008 været aktiv i Zonta-klubben København I.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

David Nielsen holder hånden over udskældt AGF-målmand: - Fodbold er et sted, hvor det stadig er helt i orden at mobbe

CORONAVIRUS

Live: 2,2 millioner danskere får nu 1000 kroner hver

Aarhus

Restriktioner og corona-smittede: Maskinmesterskolen har indført fjernundervisning

Sport

Torsdag aften kan en færøsk by eksplodere i jubel - og en århusiansk forsvarsspiller og hans klub er årsagen

Annonce